minik-02 Arzu343434 öncelikle cok kalın birşey tercih etmeni tavsiye etmem çünkü lohusalıkda aşırı terleme oluyor o yüzden ben ne ince ne kalın aldım evde giymek için de biraz daha kalın aldım ve kırk çıkana kadar giymedim çünkü daha fazla terledim üstüne ince hırka ya da bir yelek alabilirsin terleyince kalkınca giymek için hastane de sıcak oluyor zaten bende öyleydi
Arzu343434 minik-02 bi ince bi polar kumaştan alayım diyorum bi de çıkışta giymeye normal eşofman takimi alıcam. Evet üşüsem bile odalarda klima vardır diye düşünüyorum sıcaklığı açarım diye düşündüm
Esra_Omer_21 Arzu343434 ben ocakta doğum yaptim sansima o gün kar yağdi çok sogukdu valla elimden gelse ewden battaniye getircektim😂yelek giyiyordum ayaga kalkinca bebegide kalin battaniye ile sarmistik
Arzu343434 Esra_Omer_21 haha valla ben bagaja battaniye koymayi bile düşündüm 😀😂😂odalar soğuk muydu peki hangi hastanede doğum yaptiniz
Arzu343434 aybukelii1 evet lohusa diye satılanlar gereksiz pahalı onun yerine en büyük beden alıcam aynı hesap olur diye düşünüyorum kaç haftalıksın
minik-02 Arzu343434 aynen en mantıklısı öyle çünkü bunaltıci oluyor fazla kalın olunca hastaneler de doğumhane dışında gayet sıcak konforlu oluyor
Esra_Omer_21 Arzu343434 istanbul medigold hastanesi soguktu ya valla koyun battaniyeyi nolur nolmaz diye
sukran0046 Arzu343434 benimde tam kışın ortasına geldi dogum hava aşırı soguktu ama hastane odaları sıcak oluyor kalın alma ama uzun kollu ince al üzerine hastaneden çıkarken kalın şeyler giyinirsin yoksa çok bunalırsın hastanede kalın şeyler giyersen
Kahverengi Arzu343434 sezeryan olucaksan ilk etapta üşüme oluyor benim ayaklarım çok üşümüştü oda anestezinin ve ameliyathanenin soğuk olmasından dolayı onun dışında odalar sıcak yeni doğan bebeğe uygun oda ısısında oluyor ben normalden bir beden büyük almıştım lohusa takımı yazanlar aşırı pahalı bir farkta yok açıkcası 😊
Arzu343434 Kahverengi sezeryandan sonra çorap giymek serbest dimi 😂😂😂 evet en bol beden alırsam sanırım sıkıntı olmaz . Özelde mi doğum yaptınız klima vardı dimi
gudmorningbeya Arzu343434 klima olup olmadığını farketmedim ama sıcaktı yenidoğan ve anneye göre ayarlıyorlar
sukran0046 Arzu343434 özelde aynı devlette ikiside sıcak oluyor benimki devletti arkadşım özelde yaptı aynıydı yani hatta devlet hastanesi bir tık fazla bile sıcaktı yada bana dogumdan çktgm için çok sıcak geldi böyle normalde cogu kisi üsursun titresin dedi ama bnde tam tersi bunalma oldu sıcak basması felan oldu hic usumedim
Kahverengi Arzu343434 özelde yaptım tabi klima var dediğim gibi yeni doğan bebeğe uygun şekilde oluyor oda ısısı kasımda doğum yaptım antalyada aman aman soğuk değildi o mevsim ama benim ayaklarım herzaman çok üşüdüğü için ameliyatan sonra ekstra bi üşüdü hastanede kalın tüylü çoraplarla geziyordum ama pijama olarak ince uzun kollu pijama giymiştim o yetti 😊😬
AsyaCngz55 Arzu343434 ben asla almadım o dantelli şeylerden 😅 uzun kollu düz modellerden tercih ettim önü düğmeli likapa mı neydi markası oda sıcak oluyor yeni gittim ziyarete zaten bende pek sıcağa gelemiyorum yeterli olur gibi geldi.
pam21uk01 Arzu343434 Evet pijama takımı en uygunu çünkü sezeryan sonrası göbek hemen inmiyor agrıda olduğu için alta giyeceginiz geniş olursa rahat edersiniz
Cekilmezbirkiz 2 takım pijama ve wellsoft sabahlık aldım doğum sonrası yürüyüşte vs kullanmak için. Yoksa üşümeyi bırak ateş basıyor emzirirken falan lohusalık bol terlemeli geçiyor. Siz de yanınızda hırka sabahlık gibi birşey alın her ihtimale karşı
Arzu343434 Kahverengi ben de kalin çorap alıcam yanıma çok üşür ayaklarım her zaman 😅 klimayı soğuk olursa sıcak ayarına açarız ısınırım bari 😀😀
Arzu343434 minik-02 evet bugün kontrolüm vardı artık soğuk klimayı kapamışlar hastane içi çok sıcaktı artık böyle olması lazım tabi
Arzu343434 sukran0046 oh mis bana da çok üşürsün dediler valla 😅 öyle Giyince battaniye bile almayı düşündüm. Ama bugün gittiğimde poliklinik çok sıcaktı soğuk klimaları Kapamışlar kış geliyor