Esracmmm minikkelebek_ git bence normal ultrason 15 dk anca sürüyo herşeyine bakıyorlar kalbine beynine zaten o iyi geçerse Allah’ın izniyle daha bişey olmaz çünkü bebek doğduğunda diyorlar sana şöyle bi problemi olabilir detaylı da çıkmış git kontrole diye el kadar bebek bi organında sorun olsa bunu farkedene kadar sen doktor doktor gezersin Allah korusun için rahat eder
aysegullozdm minikkelebek_ canım güvenli olmasa doktor söyler zaten ki güvenli olmasa yine aynı şekilde detaylı ultrason diye bir şey olmazdı 🤗Benim doktorum çok da iyi ve önerdi şüphen olmasın 🤗🤗
YigitPoyrazMomm minikkelebek_ sen altan bakılıyor sandın için güvenilir mi yazmışsın seni anladım canım da altan bakılmıyor karnından bakılıyor korkma
Minigiim-vebenn52 Güvenli mi derken anlamadım neye göre güvenli mi ? Ben girdim detaylıya bi yan etkisi olmadı normal ultrason gibi sadece uzun sürüyor her şeyi inceleniyor girmelisiniz kesinlikle ben 2 li ve 3 lü testleri yaptırmadım sadece Detaylı
minikkelebek_ Minigiim-vebenn52 radyasyon yayıyor diyorlar doktor bebeğin için olumsuz şeyler söylerse eğer hamilelik de üzülürsün diyorlar o yüzden aklım karıştı bende hiç yaptırmadım sadece detaylı ultrason yaptırırım diye düşündüm ama çevremdeki insanlar sağlıklı bir bebeğe bile doktor sağlıksız diyip doğunca sağlıklı olan bebekler var diyor
gamzecgr minikkelebek_ ikili taramada bu yanılgı olabiliyor ama detaylı da böyle bir yanılgı yok mesela bebeğin doğar doğmaz müdahale edilmesi gereken bir durumu olursa hazırlık yapılıyor hiç bir doktordan detaylı ultrason için böyle bisi duymadım hadi ikili tarama için diyorlar da bunun için hayır diyorsa doktorunuzu değiştirin derim çok önemli bir tetkik 💐
Minigiim-vebenn52 minikkelebek_ radyasyon yayma durumu normal ultrason cihazı ona bakarsan telefon bile ne kadar radyasyon yayıyor sen içini rahat tut bende hep korktum kötü bişey der mi diye gitmek istemedim ama gitmek lazım ki kötü bişi olsa bile doğar doğmaz önlem alınıyomus. Sen içini rahat tut Allah’ın izniyle hiç bişi cıkmayacaktır de bide zaten doktor sana hep anlatıyor bak burası beyni burası kalbi burası eli ayağı diye görmek de insanı çok mutlu ediyor 🌸
gamzecgr Minigiim-vebenn52 kesinlikle katılıyorum telefon,ultrason cihazından daha çok radyasyon yayıyor hatta cihazlar ses dalgaları ile çalıştığı için radyasyon yaymiyor o kadar dikkat edebilsek doğurana kadar telefonu elimize almamamiz lazım