Ntlz Amargi_nes aynen hani nolur nolmaz sezeryana falan doner diye aldirdim ya bayadir aldirmiyodum cogaldi cunku. Ama kesinlikle felaket acidi
Amargi_nes Ntlz tabi acimistir. Krem yag falan sur bebek pudrasi sur. Ben olsam almazdim canim. Benimde şuan cikmis uzun sari seyrekler. Gerek yok yani zaten catlamis bide agda cekemem 😖
Ntlz Amargi_nes keske sari olsa benimde butun killar azaldi bi tek gobek cogaldi sert ve siyah olarak cikti hep hamilelikten once senin gibiydi. Mecbur aldim ya jilet surerler diye. Zaten baya uzun bi sure dokunmam gobegime. Bu arada ne alemdesin varmi biseyler ?
Balkiz Amargi_nes ben değil ama yakın bi arkadaşım sobalı bi eve misafir gitmişti 1 gün sonra da doğurmuştu😂😂 sıcaktan doğurdum derdi hep 🙈
Amargi_nes Balkiz ahahahah allahim yaaaa😆😆😆 nerden bulcam o sobayi. Bizdede yokki. Ama dogruluguna inandim suan. Eskiden kullanirdik sicaktan heryerimiz yumusar kizarirdi ne guzel
Mustafaemr Amargi_nes 38 haftamda çatı muayenesi yaptı doktorum bebek kanala inmişti zaten Eve geldim bol bol yürüyüş ve squat yaptım ertesi gün doğurdum:)
Amargi_nes Mustafaemr ayy masallah canim. inan bnde cati muayenesinden snra aynilarini yaptim ama hic bisey olmadi. Gunu gelmeyene kadar insan ne yapsa boş demek😣🙏
Amargi_nes Ntlz anladım canm saglik olsun yapmissin artik. Ben mi😖 ben hic durmuyorumki hep kosuyor yuruyor merdiven inip cikiyom. Baya da yoruluyorum ama pek bi sanci olmuyor. Belim agriyor biraz ve bebek kasiliyor sanirim karnim tas gibi oluyor surekli. Benimle aralarinda 1 gün olan 3tane arkadasim dogurdi ben hala ayniyim. Napiyim bilmiyrm😞
Ntlz Amargi_nes ayni bende o durumdayim ama bende nisan geldi gelmeye de devam ediyo persembeye kadar dua ediyorum kendi gelsin de suni sanci almayim diye. Benim arkadasda oyle suan 5 gunluk bebegi dogum yapti moralim bozuldu ister istemez haberini alinca rabbim yardimcimiz olsun insallah 🙏
Amargi_nes Ntlz benim hevesim kaçtı dogurasim gelmiyor artik. Ne zaman geliyorsa gelsin bu inatci kiz. Stres panik heyecan perisan ettim kendimi bu ne yaa. Acilden geldim simdi ne aciklik ne sanci hic bisey yok yok
Kubraygt Amargi_nes sen ne yaparsan yap onun dünyaya nefes vereceği saat yazılmıştır ve bir saniye ileri yada geri gitmeyecektir ☺️ Sabırsızlık çok normal çünkü gücün tükendi ama o kadar gittin az daha dayan 😘
Amargi_nes Kubraygt simdi acilden geliyorum ne sanci var ne aciklik Dogurma.hevesim kacti. Artik hic cabalamicam. Ne yapiyorsa yapsin icimde
Kubraygt Amargi_nes 😂😂😂 benim karnımı görsen şuan hayattan soğursun 😅 Harita haritaa ama napalm herşey bebişlerimiz için
SeymaCbci Amargi_nes rahatlamaya çalış bence biraz hoşuna giden şeyler yap sevdiğin şeylerden ye ılık duş al sevdiğin müzikleri dinle mutluluk her şeyin ilacı
Ntlz Amargi_nes dun aynisini bende anneme soyledim hevesim kalmadi sanki diye de kizdi bana. Bi tuhaf oldum o heyecanim gtti sanki hic gelmicek gibi kucagimiza alsak ddgisirde bakalim. Dun bende gidicektim alttan muayene etsin belki acilmaya yardimci olur acilmam olur diye gitmedim. Kurbanlik koyun gibi oldum persembe suni sanci alicam heraldr kacari yok 🤦♀️😓