Zekraa19_ Ozge5541 ben orada doğum yaptım ve orada takipliydim ömer doğukan saraç a sormak istediğiklerinizi cevaplayabilirim🙂🙂
Ozge5541 Zekraa19_ aa süper 🤩bende 38 haftamdayım.Ömer beye gitmeye başladım ikinci muayenem 12 ekimde.doktor çok iyi sevdim.onunla devam etmek istiyorum.tek kişilik oda için bişey yapmamız gerekiyor mu.denk gelir mi doktor doğuma bilmiyorum ama inş denk gelir.sizin nasıl
Ozge5541 Zekraa19_ doğumunuz nasıl oldu odanız tek kişilikmiydi birde ziyaretçiler için esneklik varmı baba için vs nasıl oluyor.birde ten tene temas yapılıyor mu doğumdan sonra 🥰😊 aklımda çok soru var iyiki yazdınız
Zekraa19_ Ozge5541 eğer doktor o gün acilde görevliyse doğuma gelebiliyor (tabi siz isterseniz) genelde ebeler doğum yaptırıyor
Zekraa19_ Ozge5541 tek kişilik odalar denk gelirse alıyorlar benim şansıma denk gelmişti ben tek kişilik odada kaldm
Zekraa19_ Ozge5541 kusura bakmayın kaç gündür giremedim sistem hata verdi sürekli şimdiye kadar doğum yapmadıysanız yardımcı olurum umarım 🤭🤭🙂🙂
Zekraa19_ Ozge5541 normal doğum olunca hemen üzerinize koyuyorlar bebeğinizi ama çok bekletmiyorlar üşüme falan olmasın diye
Zekraa19_ Ozge5541 ziyaretçilerde kimi alıyorlar pek bilgim yok benim yanımda eşim ve annem vardı eşimi sadece ziyaret saatlerinde almışlardı
Betulhydr Bende 12 haftalık hamileyim şehir hastanesine Arzu Yavuz’a gidiyorum şimdilik bı sıkıntı yok memnunum
Betulhydr Ozge5541 ben daha eşimle gidemedim çalıştığı için ama yanımda kayınvalidem vardı benimle beraber doktorun odasına girdi hicbirsey demediler
Ozge5541 Zekraa19_ doğumhanenin orda loğusa odaları varmış onlar tek kişilikmiş orda bir gece mi kalıyoruz orayı bilmiyorum yada anne iyi olana kadar 2 saat filan mı.yoksa sonra 4 ve 5 katta servisler var oraya mı çıkartıyorlar sanırım oradaki odalar tek ve iki kişilik olarak ayrı ayrı odalar var siz o üstteki kattamıydınız
Ozge5541 Zekraa19_ çok sevindim yazmanıza teşekkür ederim 🙏 bilgiler için çok iyi geldi hala doğurmadım 39 3 deyim
Zekraa19_ Ozge5541 beni doğum yaptıktan sonra ordaki lohusa odalarına aldılar ve sadece orda kaldım tek kişilikti doğum yaptığım gece ve bir gece daha kaldım
Zekraa19_ Ozge5541 odalar konusu biraz şans işi galiba mesela ben gece doğum yaptım 1.50 de lohusa odasına aldılar ve eşime falan bebeği göstermediler yanıma almadılar illa ziyaret saatleri gelene kadar beklettiler eşimi sadece yanıma refakatçi olarak 1 kişi aldılar
Zekraa19_ Ozge5541 rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah kaçıncı doğum bilmiyorum ama size tavsiyem sancılarınız sıklaşmadan hastaneye gitmeyin hem kendiniz stres yapmamış oluyorsunuz hemde daha kolay oluyor 🙂🙂
Ozge5541 Zekraa19_ aynen bende o mantıktayım evde çekmek istiyorum sancılarımı çünkü orda sancı odasında tek oluyormuşsun arada gelip açılmana bakıyorlarmış diye duydum.ilk doğum olcak tecrübesilzlik var çok soru oluyor aklında insanın.loğusa odasının ziyaret saatleri nasıl peki
Ozge5541 Zekraa19_ aynen bende o mantıktayım evde çekmek istiyorum sancılarımı çünkü orda sancı odasında tek oluyormuşsun arada gelip açılmana bakıyorlarmış diye duydum.ilk doğum olcak tecrübesilzlik var çok soru oluyor aklında insanın.loğusa odasının ziyaret saatleri nasıl peki
Ozge5541 Zekraa19_ gece göremedi yani babası ay çok kötüler ya sabah ziyaret saati vardır heralde demi o zaman mı gösterdiler babaya 😢 baba içinde zor orda merakla beklıyor kapıda
Zekraa19_ Birde şunu söylemek istiyorum ilk gittiğinizde acilden giriş yapıyorsunuz ya acildeki hemşireleri falan umursamayın suratsız oluyorlar emin olun doğum yaptıran ebeler öyle değil çok güler yüzlü ve çok iyiler sizin psikolojinizden anlıyorlar