myangelson cansureis masalı bir kere CarrefourSA dan almıştım şimdi burada yakında Carrefour yok gross marketlerde falan bulabiliyorum migrosta falan bulamıyorum 🤦🏻♀️
ASE6154 cansureis valla internette çok araştırdım kalıcı bi koku için heryerde bingo gördüm aldım çok memnunum beyaz şişesi 🙃 bide içine cifin jeli var yüzey temizleyici onu koyuyorum fayansları ayna gibi yapıyor
G-k cansureis ben beyaz sabun kokusunu sevdiğim için beyaz sabun kokulu alıyorum, bulamazsam evde rendeleyip sıcak suda eritiyorum. Hem sağlıklı hem güzel kokuyor.
busraayksll G-k Dilan Polat’ın beyaz sabun kokulu olanı çok iyi diyor bizim arkadaslar ben kullanmadım ama, bingonun mavisi var bendede kokusu harika ama kalıcı değil bence öyle çok ya
sinemsel Domestos’un okyanus kokulu yüzey temizleyicisinden çok memnunum, hem temizlik hissi çok güzel, hem kokusu. Bir diğer seçeneğim de Cif’in çamaşır suyu katkılı tüm yüzeyler temizleyicisi. Bu ikisini alıp kullanıyorum hep 💕🌸
ebrarmom08 cansureis Bingonun kırmızısı pembesi çok güzell 😍 bu sefer deneme amaçlı mavisini de aldım daha kullanmadım ☺
Esraguvennn cansureis bingo beyaz şişe pembe kapak olan. Cidden bana kokusu bebek gibi geliyor ayrıca da süper temizliyor patlatıyor parkeye eşyalar rengiyle birlikte yansıyor çok beğeniyorum valla kaldırırlar falan diye çok korkuyorum 😂😂