Motherandbaby_ Sineemiis Bana 12. Haftada gel dedi bakalım sana ne diyecekler rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah ♥️
seerappp Balpamuk 11+1 den selamlar 🥰 haftaya ikili tarama testim için gideceğim Arada mide bulantılı ve bol uyku isteği ile geçen günler
Eminearslan İkili test için gitttim sormadan doktor erkek dedi görebilen var mı acaba değişir mi gerçi bilemiyorum erken olabilir ?
Hiram_ Motherandbaby_ sağlıkla kucağımıza alırız inşallah, gönlünü ferah tut ben olumsuz hiç bir durum düşünmemeye çalışıyorum ve asla olumsuz yazılara bakmıyorum☺️
Lavinya24 Sineemiis doktorum 21inde çağırdı ama çok kasık ağrım olunca başka bi doktora gittim bebek sağda gibiydi ultrason cihazı hep ağrıyan yerin ordaydı:)
Lavinya24 Sineemiis ortalayınca ağrılar geçer inşallah😄 bi de kıza benziyo dedi duruşundan dolayı pek anlamadım tabi ben erken henüz 11.haftada doğru biliyolar mı 😃
Sineemiis Lavinya24 kemik yapısından anlıyormuş çoğu dr ama bana erkenden tahminde bulanan dr hiç denk gelmedi 😂
Lavinya24 Sineemiis evet anlıyolarmış ama çoğu söylemiyo sanırım 😊 fetal dna yaptırıcam zaten 3 haftaya öğrenirim kesin olarak 😁
Lavinya24 Sineemiis benim biraz daha iyi ama hala ara ara kramp giriyo belime vuruyo bazen ☹️ne zaman geçicek acaba doktor 3.ay bitiminde geçebilir dedi
Lavinya24 Sineemiis koku hassasiyetim geçsin başka hiçbir şey istemiyorum dayanılacak gibi değil artık temizlik malzemesi gördüğüm an ağlayasım geliyo