Violetaa @Elffth_2017 çatlama iğnemin bugün 14 günü doktora gidiyorum şimdi dün kan vermiştim değerim 5 çıktı
ipeekseker Ecexxxxxx vücuttan vücuda değişiyor diye biliyorum. Birde sabahki ilk idrar ile yapman daha iyi. He birde doktor bana lavoboya gidince ilk biraz yap tuvaletini sonra bardaga yap idararini demişti. Öyle test et demişti öyle deneyin isterseniz yarin
Ecexxxxxx Elffth_2017 düşe kalka geçirdim ben geçmiyor günler haklısınız bir uğraş bulun bence ben yine 9. Gün test yaptım silik çizgi çıktı 11. Gün tek çizgi çıktı, kaset testi ikisi kısaca ilk sevindim 2 gün sonra üzüldüm şimdi beklemedeyim…
Violetaa @Elffth_2017 2 gün sonra tekrar kan ver dedi çok muallak 5 değer 😄. Yarın kan vericem heyecanlıyım bakalım ya çıkmış olcak yada düşmüş . Bide bugün ve dün test yaptım silik çıkıyor . İlk 1 dk içerisinde göz görülür halde ♥️🫶 Tek dileğim hayırlı sağlıklı evlat 💜
Violetaa @Elffth_2017 evet 5 gündür her sabah yapıyorum . Bugün de silik çıktı ve artık koyulaşıyor silik olan yeri yani ilk 15 saniye hemen çıkıyor . Heyecanlıyım o yüzden kan değerim ne çıkacak
Violetaa @Elffth_2017 çatlama iğnesini ilk defa mı yapıyorsunuz ? Ben ilk defa yaptım ve 1 hafta ölü gibiydim baş ağrısı kasım ağrısı ağızda metal tat bacak ağrısı 10 . Günden sonra oldu . 2 gündür kaşık ağrısı bacak ağrısı yaşıyorum
Violetaa @Elffth_2017 bence 14 gün veya 16 gün yap aşırı stresli oluyor insan dayanabilirsen 14 günden önce yapma
Elffth_2017 Birhayalimvr kafama bişey takıldı iğneden 1 gün sonra ilişki dediler saat kaçta vırulduysam o saatte diğer günlerde de aynı saatte mi olacsk ilişki
Ecexxxxxx Elffth_2017 evet Dr um bana bugün 12 de vurulduysan yarın ortalama 12 ile 17 arasını değerlendir demişti