Homozigotmutant Akyuzmeervee ilk 12 hafta içimizden gelmedi bizim doktor yasak dememesine rağmen sizin tercihiniz tabi ama 2 ay daha sabredin bence 😊
Esrakayikci Akyuzmeervee ilk haftalar düşük tehlikesi olduğu icin yasak o yüzden dikkat et kanaman olur ben şuan 9 hastalığım yasagim kalkti
Tyk53 Akyuzmeervee düşük riskim vardı hep kanama sıkıntısı cektim aynı zamanda rahimde de polip vardı oda kanatıyodu. Şimdide erken dogum riskim var elbette insan ister hele hamileligin 2.trimesterinde libidolar yükseliyo daha cok istenir ama hicbisey bebegmden önemli deil riske atamam. Ve bide ben ilk geceden hamile kaldım düşün yani sen sabret sayılı gün geçer al bebisini eline ondn snra devam edersn😁
Aysenurtsr Akyuzmeervee yahu biraz sabredin. Doktor yasaklamis. O kadar insan dikkat edin diyor. Zaten hamileligin ilk haftalarinda aylarinda ozellikle istemezsin ki. Bu kadar sabirsizlik niye 🙂
Canbildigim Aysenurtsr bence dalga geciyor insanlarla buraya istegini yazmasina gerek yok görünce dayanamiyorum falan bana gercekci hesapmmis gibi gelmedi 😏😂😂
Aysenurtsr Akyuzmeervee ee o zaman illa diye diretmenin bi anlami yok. Kendin ve bebeginin sagligi icin dusunmuyeceksin.
SyhnHtp Zaten doktor yasaklamasa bile ben cocuga bisi olacak diye istemezdim. gerek yok bosuna riske atmaya bence.
Smerve Doktor yasaklamadı fakat kesinlikle istediğim bişey değil 11. Haftadayım hala istemiyorum. yasaksa hiç yapmamak gerekir zaten kistlerim var demişsin Kendi durumundan ve bebeğin durumundan daha önemli olmamalı bence
Aliahlas Akyuzmeervee tabi ilişki önemli evlilikte ama bebeğin sağlığı söz konusuysa bunun onune geçmemeli sen bir anne adayisin kendi zevkin icin nasil bebeği riske atabilirsin ona bisey olsa hiç mi üzülmeyeceksin lütfen biraz kendi isteklerinizi bir nebzede olsa vazgeçin çocuğa yönelin
buse_yildiz24 Akyuzmeervee bende 4 haftalığım. ilk 3 ay dikkatli olunmasını söyledi doktor . Yani ilişki haftada 1 kez veya 2 kez olması gerektiğini belirtti yasak demedi herkese göre değişiyor demekki
NaimeYilmaz Akyuzmeervee Töbe yarabbim ya.... İnsanlar sana ne diyor sen ne dıyorsun yaa. Gercekten şaşıorm bu kadarına
Aysellll Bana yasak koyulmadı ama biz yenede 12 haftasına kadar yapmadık şimdide geç geç yapıyoruz zaten ben korkuyorum biraz yapmasak bişey olmaz bencede esas bebeğimiz sağlıklı olsun