Mhr34 aminehumamoms 400 tl 🙄 Doktorum gerek olmadıkça nst istemeyeceğini söyledi. 2 defa girersin dedi bakalım😀
Reyhann2 Eskişehir ümit hastanesi 67.50 tl bazı fiyatlar çok yüksek değil mi kızlar. Son zamanlara doğru günde iki kere bile nstye girecegimiz zamanlar olacak yani fiyatlar çok yüksek bazi yerlerde
tugcesakzci aminehumamoms doğum paketim olduğu için gireceğim tüm nstler ücretsiz, paketi olmayanların da 200 tl gibi Bi ücret ödemesi var sanırım
Smr28 Mesealal bende oraya kontrole gidiyorum kaçıncı haftadan sonra doktor nts istiyor? Songül hanıma mı gidiyorsnz
Mesealal Smr28 evet songül hanıma gidiyorum 34. Haftaydı istemeye basladi suan 38+3 iken iki gün önce gittim hem nst hem çatı muayenesi yaptı şimdilik gelen giden yok haftaya gel dedi yine
Jesca -meso- eğer Denipol’e gidiyorsanız ilk girdiğimde herhangi bir ücret almadılar..dün tekrar girmiştim 535 TL ödedim ama kan idrar ve nst içindeydi..sanırım bu ücret tahliller için alindi
263426 Bende Eskişehir de özel ümit hastanesi muayne 595 nst 60 lira veriyrum yüzde 10 indirimim var oyuzden boyle
Tipitip tavuklupilav hangi dr takiplisiniz.? Zaten muane ücret ödüyoruz ne diye nst ye para alıyorlar ki
tavuklupilav Tipitip özlem kesiktaş Aydın. Evet maalesef muayene ücreti de zaten 800 lira 🤦🏻♀️ benim son haftalarım diye oraya geçtim zaten en başından beri gitmiyorum. Muayeneye o kadar para veriyorken nst için ayrı almaları hemde bu kadar fazla almaları gerçekten çok saçmaaa