Ceylankoca Merhaba sevgili hamişler ve anneler... Biz daha cok yeniyiz (6 hafta 5gunluk) midem cok bulaniyo bide 45 kiloyla hamile kaldim şuan 42 kiloyum 2 gun hastanede yattim bisey yiyemedigim icin. Boyle olaniniz var mi ? Yardim eder misiniz ? 😔
Krasivyy Ceylankoca piskolojik olarak rahatlat canım kendini ben hep eğer kusarsam bebeğim aç kalır dedim kendi kendime çok şükür öyle bi iki kustum onun dısında maşallah öğürmedim bile
Nfndzn Ben de 6 haftalikken mide bulantılarımın başlamasından dolayı çok sıkıntı cektim. 1 ayda 7 kilo verdim. Suan 14 haftaligiz gecti cok sukur kilolarimi geri aliyorum. Yani biraz çekeceksin ama geçecek. Bu hamileligin saglikli gectiginin göstergesi;))
nisanisa Canım bende ilk zamanlar bu durumdan çok çektim zayıfladim hep 16.haftaya kadar kusarak geçti zaten kusmamak için yattığım yerden kalkamıyodum 20.haftaya kadar da kusmam geçti ama hep iştahsızlık oldu sonra birden normale döndü işte allah sabır versin eninde sonunda geçiçek
Ceylankoca nisanisa insaallah gecer 😕 hic bisey yiyemiyorum yesemde hemen cikiyo allah herkese sabir versin😔
ShemsTural Kusamayanlar da kusmanin iyi oldugunu dusunur hep 😁 ben kusamiyorum tum gjn bulana bulana geziyorum bulanti oldugu icin normal olarak yiyemiyosunda. Napalim sabr edeceksin sonunda guzel bi melek var 😍Allah yardimcin olsun. Ben bulantim olmayinca bi tedirgin oluyorum acaba her sey yolundami die 😬
ShemsTural Ceylankoca kusunca kan gelmesimi? Normal demek olmaz. Ama cok yasniyor. Doktorunuza soyleyin onlem alsin. Cok kusunca ozefaqus duvari damarlari partliyormus