Gul1616 Premsesko arada oluyordu kasık ağrısı normal diye biliyorum çok şiddetli değilse kanama yoksa tabi
Premsesko Gul1616 Bende de çok şiddetli değil ama hissettiriyor kendini birde kum döküyorum enfeksiyonum var acaba diyorum o mu yapıyor. Birde sağa sola yatınca karında ağrı oluyor uykular haram oldu
Gamze_yildirim Premsesko bende aynıyım hala ya kahvaltı da edemedim bilmiyorum daha kotu olursam acile gidicem bi
HilalYlmz Premsesko 16+5 olduk bugün dün biraz zor bigün geçirdim sanırım stresten dolayı hafif ağrım oldu hatta böyle karnımın içi sızlıyor gibi oldu
Premsesko HilalYlmz Bende de çok oluyor ya. Şimdi mesela kasık ağrım var. Ne zormuş anne olmak korkusu bir yandan ağrısı bir yandan.
Gamze_yildirim Premsesko kasık ağrısı bel ve karın ağrısı ishal ve kusma hepsi var ve üşümek de geliyor kanama vs olmadı bu saat e kadar ama bilmiyorum ya endişeleniyorum
HilalYlmz Gamzenakit o zamanlar da aynıydı daha yoğundu hatta ama bu 2.gebeliğim ilki hiç böyle değildi 12.haftada kesmiştim prilamı hiç bulantı kusma vs olmadı ama şimdi iştahsızlık var yememe isteği var
Gamzenakit HilalYlmz aynı ben suann yiyemiyorumki yiyebilsem keşke kus kus artık midede bişey kalmıyor öğürüyorum 🥹🥹 gececekmi
Premsesko Gamzenakit Gece yatmadan 2 tane içiyorum. Baya faydası var ki ben krize giriyordum kusmaktan bayılıyordum nefessiz kalıp
HilalYlmz Premsesko hemde nasıl zor canısı hele o bebek kasılmaları böyle karnın taş gibi oluyor resmen fazla yürüdükçe alta baskı yapıyo her gebelik farklı oluyo ya ilki hiç böyle değildi
HilalYlmz Gamzenakit geçiyor canısı ama bu biraz zaman alıyor yıpratıyor açım ama yiyemiyorum çok kötü ya
Premsesko Gamze_yildirim Dayanılmayacak şekilde değilse doktor dikkate bile almıyor. Hatta her gittiğimde diyorum bakın ben bunları yaşıyorum diye cevap bile vermiyor okadar normal diyor. Kan yoksa sorun yok tek dediği bu
Premsesko HilalYlmz Ay onu 2 gün önce sordum doktora dedim bu bebek taş gibi oluyor karnımın sağ tarafında sanki kendini kasıyor gibi. İşte o sancı dedi saatte 4 5 ten fazla olursa haberim olsun azsa sorun yok dedi.
HilalYlmz Premsesko oda genelde çok hareket edip çok yorulunca oluyor genelde ama dikkate almak lazım fazlalaşınca
A12_S07 Premsesko kasık ağrım yok benim genelde bel ağrım oluyor birde alt bölgeye kramp sızı gibi giriyor🥰