Kizlar bende kızımı kucağima aldım çok şükür pazartesi kontrol vardı 38+4 sabah gelsim sancin var dedi ben bişi hissetmiyordum benim daha önceki ikindoğum sezeryen bu doğumda hafta sonu gibi olur diyorduk doktor suyuda azalmış dedi çık yukarı yatisini yap bendedim çıkmam eve gidicem herşeyim evde bı duş alım 😅 canım. Doktor çok istemese de 1saatte git gel dedi ben iki saate anca geldim trafik vardı neyse çocukları okuldan toplaip eve ordan hastaneye odamı süslemede. Gitmem tabi nst kan felan derken benim doktor saat iki gibi anca aldı beni biliyorum ben oyuzden rahatım yine sipinal.oldum çok güzeldi tabi sadece busefer ben gerildim. Daha önce üstümü hemen kapamislardi busefer üstüm.basim çok açikta kaldı anestezi doktoru daha önce benim başındaydı. O tarafa geçmemişti bu. Geçti iğne yaparken video bile çekti bana bişi demeden ben bişi diyemedim korkuyordum oanda başka bir görevli adam oda orada beni ordan oraya çekiyor ben o haldeyim ondan dolayı tansiyonum düştü öyle bir panik yaşadım sonra bebek hemen doğdu. Aşaği inmek için sabirsizlandim bebisimi getirdiler allim a şükürler olsun sağlikla geldi inşallah herkez hayırlısı ile bebeğini kucağina alır