Efnanefnan Gunaydin kizlar artimed erken gebelik testi yaptim dun silik cizgi cikti ama cok belirgin degil cizginin baslangic noktalari var kirmizi nokta gibi . Artimed yaniltan bir test mi
Papatya_345414 Efnanefnan genelde yalancı pozitif çıkarıyor canım, başka bi markayla tekrar test yap bence
ASE6154 Efnanefnan burdan okuduklarıma göre artimed yalancı pozitif çıkarıyor bazen Allah gönlünüze göre versin 🙃
Merve-metin Efnanefnan evet canım çok silik gözüküyor koş hemen farklı marka test al dene bekliyoruz seni umarım yine aynı çıkar 🙏🏻🙏🏻 Yine silik çıkarsa kan vermeye git canım
ipeklinaismom ipeklinaismom kan verdim ama negatif çıktı sonra adetd 1 gün kala kanda beta 24 çıktı şuan 12 haftaligiz
Efnanefnan Canim kizlar yaptim test ama flasla bakinca ancak gozukuyor . Resim cektim ama hoc gozukmuyor atmadim bu yuzden. Dualariniza talibim .. 1 kizim.var Allahima sukur olsin kardesi olsun istiyoruz 3 yili gecti olmiyor duaniza talibim. Sevgiler 😚
Merve-metin Demsi_83737 erken kan vermişsin yükselme şansı var adet gününde regl olmazsan ertesi gün kan ver yükselebilir o güne kadar canım🙏🏻