Seyma_58 Demsi_83737 ben hergün görmüyorum emzirdiğimi doğum yaptığımı ama maalesef negatif siz inşallah güzel haberlerle gelirsiniz
Yaseminn2345 Çok erken. Varsa bile çıkmaz bence. 8 gün var sonuçta. Hcgnin artması için kese oluşması lazım şu an yumurtlamanın üstünden kaç gün geçti ki?
Yaseminn2345 Demsi_83737 Biraz sabredin bata 2-3 gün kala hatta bence bat günü test yaparsanız en garantisi o. Hatta idrarda da çıkar.
kelebekucusu Demsi_83737 bata 6 gun kala testte ogrendim ve özelde doktora görünmeden sadece kan vererek kesinlestirdim. Bekleyemem derseniz gidip özelde bir baktirin isterseniz
Demsi_83737 Yaseminn2345 başka bi şeyden ötürü ilaç kullanmam gerekebilir o yüzden acele ediyorum öğrenmek için. Sağlık ocağına da gelmişken kan vereyim demiştim ama almadı sekreter
1prensesannesi__ Demsi_83737 aslında erken yumurtlayan erken öğreniyo yoksa dollenmeden 11 12 gun sonra idrar testinde ancak çıkar 😁 p da adetten 2 3 gun oncesine geliyo
Izell Merve43 benimde 8 gün vardı test yaptirdigimda ama çıktı hatta evdeki gebelik testinde bile çıktı
Feyzabeyoglu Regl 8 gün gecmesine rağmen bile test silik çıkmıştı beta az çıkmıştı. Gec döllenme olmuş. Coook erken hele bi gecsin gününüz. Sonra hayal kırıklığı yasayip üzülüyorsunuz😥
Demsi_83737 Feyzabeyoglu üzülüyoruz ama kaybedecek bişeyim yok ki verirse de Allahtan vermezse de Allahtan. Ondan gelen herseye razıyız elhamdülillah 🌸
Demsi_83737 kelebekucusu doktor kan aldı sağlık ocağında. Demir eksikliği tedavim vardı ona bakacaktı hcg ye de bakalım ona bakarken dedi sonuç bekliyorum bakalım