Toprak0440 Deletedmom_116 hayır daha gitmedim iki üç dakika da bir çok şiddetli oluyor eşimi bekliyorum işte gelince gideceğiz
imrnx Yazmelegi_ gittim canım sancım 15 dk da gözüktü doktor evim yakın diye eve yolladı sancıyı 5 dk da şiddetli hissedince tekrar gel dedi. Şimdi 9 dakikada vuruyor 😕
Toprak0440 Melike_02 eşim geliyor zaten yolda 4 dakikada bir 1 dakika sancım oluyor tehlikeli mi sizce suyum da gelmedi nişanda yok saat 6 dan beri öyle
feyzanurkadir Toprak0440 doğum başlamış canım Eşim gelene kadar sıcak duşa gir belime tut açılman artsın
Betulhdvrd imrnx hiç acele etmeyin hastaneye gitmek için sıklığı takip edin boşuna hastanenin stresini çekmeyin 5 dakikaya falan düşünce gidin bel altından ılık duş hafif sıcağa yakın rahatlatir bol bol hareket edin yürüyün çömelip kalkın
Yazmelegi_ imrnx ya bir avazda kurtulun inşallah sağ salim sıcak duşa girin belinden itibaren alt tarafa doğru çömelip kalkin ise yarar inşallah
imrnx Betulhdvrd evet evet öyle bi anda sancı gelince gittik ama tabi ki evde durma taraftarıyım hastanede her şey problem oluyor wc olsun yatak olsun ne bilim kutu gibi odada iyice stresleniyor insan. Dediklerinizi yapmaya çalışıyorum inşallah işe yararlar🙃
imrnx Humeyraa23 yok henüz olmadı sancılarım 5 dkya düşünce gel dedi doktor. Evim yakındı diye eve yolladı sancılarım için😕 bir de açıklıga baktı bir parmak dedi sadece. Bekliyorum işte