imrnx Kızlar 4 bucukta sancıyla uykudan uyandım. Bu saate kadar 20 dk da 10 dk da bir sancı vuruyor doğum mu başlıyor? Dayanamıyorum da ağrısına
Melike_02 imrnx benimde kasıklarımda ağrı var adet ağrısı gibi dünden beri daha erken ama benim için 34 haftalığım acaba niye ağrıyo rahatsız ediyor ya
Deletedmom_116 imrnx hadi sağlıkla gelsin 🌼💚Burz zorluyacak seni bu süreç ama stres yapma asla Gelicek mucuizeye odaklan
imrnx Melike_02 2 gündür bende adet ağrısı çekiyordum tüm vücudumda ama bu gece farklı sancıyla uyandım ama sizin haftanızda erken bilemedim şimdi 😕 ben 40 olcam nerdeyse
Deletedmom_116 Melike_02 nasıl bı ağrı duznelimi kivrandiriyormu gündelik hayatından geri koyuyomu haraket kisitliyormu lavobada değişik hissediyomusun
Ozlem2505 Melike_02 bende 33 haftalığım dün doktora gittim kasık ağrısı çektiğim için idrar yolu enfeksiyonu çıktı sizde ihmal etmeyin bi baksınlar sebebine
Toprak0440 Benim de bı kaç dakika da bir ağrım oluyor adet sancısı gibi kasıklarım da bıçak saplanır gibi acı oluyor arada benim de mi doğum
Deletedmom_116 Toprak0440 senin kide digum galiba sancı aralığın düşükse acilen dokitra gitmelisin acilman olmuştur
Deletedmom_116 Toprak0440 yere çömelip nefes egzersisi yap ikinir gibi haiff ama çok ıkınma senin doğum sanırım yakın ağrı sikligin az