OzlemC Neden bu kadar zor neden nedennn. Bu sancılar dayanılacak gibi değil. Keşke sezeryan olsaydım diyorum. Sonra bu kadar sancı çekip pişman olmakta var. Rabbim güç ver. Ben inancımı kaybettim. Çok zor bir süreç çok.
1225 OzlemC hastanede çekiyorsan daha sıkıntı nst ve ölçü insanı mahvediyor 23 saat çektim rabbim yardımcın olsun beni 23 saatte rahatlatan tek şey duşakabine bağdaş kurup oturup kasıklarıma su tutmaktı
esraEb OzlemC kesinlikle size katılıyorum. Ben de yaşadım aynısını 1 ay önce doğum yaptım. Öldüm öldüm dirildim. Epidural istiyorum dememe rağmen o gerizekalı ebe sırf uğraşmak istemediği için beni oyaladı açıklığımı sık sık kontrol etmedi. Cimere şikayet etsem mi onu hala bilmiyorum. İsminden de tam emin değilim. Mal kadın hala çok sinirliyim
OzlemC Mecbur devlette yapıcam. Sabahı bekliyorum. Büyük olasılık sezeryan olucam. Rabbim şifasını da kolaylığınıda verir inşallah. Çünkü sanıldığı gibi değilmiş, cidden çok zor.
esraEb OzlemC 40+5 tim 2 cm açıklığım vardı. 5 saat suni sancı ile normal doğum yaptım. Tam mesaisi bitti 16.16 da doğum oldu. Epidural istiyorum dediğim kadının mesaisi bitti doğuma sonra gelem ebe aldı. Doğurtan ebe geldiğinde doğum başlamıştı zaten. Evraklarda doğuma giren ebenin adı yazıyor. Adını bilsem direkt şikayet edeceğim