Ayazz-A Kızlar 35. Haftamdayim regl sancisi gibi vuruyor uykumdan uyandırdı napmaliyim biraz panik oldum su gelmedi Nisan gelmedi ama regl sancisi gibi kuru sanci var sadece
Yhanne Ayazz-A Ayazz-A bende de vardı bir ara sonra idrar yolu enfeksiyonu çıktı antibiyotik kullanınca geçmişti
Ayazz-A yeniannna34 suanlik 10 dakikadır var bir de sağ bacağıma ağrı giriyor azalıp artıyor napsam acile gitsem mi ki acaba yalancı sanci mi
Gamzeeeeee6676 Ayazz-A benimde oyleydi canim bi duş al biraz sol tarafına uzan ve tekrar takip et geçmezse git benim geçti ama ara ara oluyor şuan 37.haftadayim 35 den belli ağrım var
Ayazz-A Yhanne yeni baktırdım ya idrar yolu değil o temiz sanırım bu yalancı sancılar geçti ama arada vuruyor
svgkrtozdmr Ayazz-A vücudun kendini doguma hazirliyordur bende 37. haftamdayim ara ara bacak ve kasik agrim var ama herhangi bir dogum belirtim yok :)
Ayazz-A svgkrtozdmr 37 olsam çok şükür dicem 35 haftalik ya erken okdugu için endişelendim ama olan varmış hayırlısıyla 37 ye gelelim inşallah 😊