Kızlar merhaba 2 haftadır suyum azdı 2 günde bir doktora kontrole gidiyordum bugün yine kontrolüm vardı hastaneye geldim bugün tam 37 haftalık olmuştuk sabahtan beri hiç hareketi de olmamıştı nts de kalp atışları iyiydi ama doktor ultrasonla baktı ve hiç suyu kalmamış acil seni ameliyata alacağım dedi çok korktum bebeğime bir şey olacak diye hiç hazır değildim 3de yatışım yapıldı 4:05de doğum yaptım bebeğimi gördüm çokkkk güzeldi kilosu falan da yerindeydi 3350 gr doğdu ama küveze koydular 3 gün küvezden çıkartmayacaklarmış ne olur ne olmaz enfeksiyon kapmasın diye daha kucağıma alamadım bebeğimi çok üzgünüm, yoğum bakımda gördüm bir de Allah kimseye bu acıyı yaşatmasın çokkk zor damla damla sütüm geliyor elektrikli pompayla alıp şırıngayla hemşireye veriyorum ama sütüm çok az hemşirede hem sütümden verip hemde biberonla mama veriyormuş sizce 3 gün sonra Allahın izniyle bebeğim yoğun bakımdan çıkarsa beni emer mi biberonla mama aldığı için meme reddi olmaz değil mi yoğun bakımda bebeği olup sonrasında emzirebilen anneler oldu mu hiç lütfen yardım edin moralim çok bozuk