Melekhkn Kızlar bugun adetim geceli 19.gün ve hala adet olmadım belirtmstim idrarda pozitifi gördum ama kanda negatifti doktorum 1 hafta daha bekleyelim dedi salı kontrolum var aynı durumu yasayan varmi acaba🤔
Snmim Melekhkn negatif derken değerin kaçtı canım sıfır mı çıktı ? Çok ilginç cidden idrarda çıkıp kanda görülmemesi çok az rastlanan bi durum
Mervenin Bemde öyle olmuştu ve 3 kere farklı hastanelerde kan veröiştim malesef negatif sonuç almıştım çok yıkılmıştım. Gerçekten hamile olduğumdada iki kere idrar testi yaptım emin olamadım kan verdim kanda görmeden asla kabul edemedim kanda çıktı ama benim içimde hala şüphe vardı 😅 kese yi görene kadar inanmamıştım . O idrar testlerine güvenim kalmadı yani benim😊
Melekhkn Mervenin Aynen benimde kalmadi okdr yaptım hep negatifti en son pozitifi gördum dedim oda kanda ckmadı😀 ama benmde icimde hep bi his var bakalım
Snmim Melekhkn kimyasal gebelik yaşamış olabilir misin acaba canm idrardan sonra değerin düşmüş olabilir.şuanda idrar testi yaptın mı hiç onda ne çıkıyor