Eymirinannesi ⏩Ne zamandır kullanıyorsunuz? ⏩Yan etkisini gören var mı? ⏩Kaçıncı haftaya kadar kullanılır?
tubatayfun Eymirinannesi coraaspirin kulaniyorum ve hamilelik testim positief cikinca basladim ve yan etkisini gormedim
Lekna Eymirinannesi crione jeli kullanıyorum 9haftalık gebeyim dün ucunda kırmızı kan geldi baya bi Doktoru aradım ilacı bırak yan etkisi dedi çokkorktum tüp bebek benimki
Nurerdgn Eymirinannesi crinone jeli 12.haftama kadar kullandim corasprin ise hala gunde 1 tane içiyorum crinine jel alt tarafta kasinti yapti bi kac kez bide karnimda şişkinlik yapiyodu bide bacaklarimda sirtimda iltihapli sivilceler cikti onu birakinca gecti oyle canim baska yan etkisini gormedim ufak tefek şeyler olsada kullanmak gerekiyo doktorun önerdiyse ❤
tubatayfun Eymirinannesi ben bugun 12 haftalik oldum birazdan kontrolum var insallah hersey yolundadiriki tane dusuk oldu benim
SyhnHtp Sadece coraspin kullaniyorum gune bir adet. Bahsedilen jeli hic bilmiyorum ne icin veriliyor?
Nurerdgn Eymirinannesi evet oldu bazen icerde cok kalanlar hafif yesilimsi renkte bile gelebiliyo korkma ben sabah aksam kullaniyodum cok birikiyo gibi oluyodu rahatsiz ediyodu falan
Gamze023 Eymirinannesi benim hep sabah toprak rengi tortu halinde geldi bide sarı falan yeni bitti bu hafta kontrole gtcem bakalım
Eymirinannesi Bende sadece akşam kullanıyorum 15adet toplam. Daha önce 8haftalık düşüğüm oldugu için hem CorAspirin ve jeli verdi. Bugünlerde keseyi görmeye gideceğim oysaki sat a göre 6+2 perşembe beta 748 çıktı. Önlem amaçlı inş işe yarar
dlrgktn Eymirinannesi bende 25 haftalık hamıleyım ıkı dusuk oldu hamıle kalmadanda içiyordum corasptın hakada kullanıyorum hiç bir yan etkisini gormedım bunu sureklı kullanmam ıcın genetık bolumu ve hemotolojı bolumunden bılgı ve destek aldım.
Eymirinannesi Bende bir haftadan fazla oldu kullanalı ama karıncalanma var belki kullananlarda olmuştur dye