Matmazel006 İki gebeliğimde de detaylı USG den beri baş aşağı duruyo bebislerimm😁 hiç bı sorun olmadı o konuda sadece ayaklaei ağzımdan çıkacak artık tekmeler yüzünden.😂🫣
Neslihankoksal Kubrademirli bende yarın 40 hafta olucam bebeğin başı aşağıda ama doğum kanalına girmemiş daha ve 41 hafta olduğumda randevum var o zaman suni mi verirler yoksa sezeryana mı alırlar ki. Ben sezeryan istiyorum ama devlet takipliyim zorunlu olmayınca sezeryan yapmıyorlar işte 🙁🙁
Kubrademirli Neslihankoksal ben doğurdum canım çok şükür bugün suni sancı ile sıfır açılma ile yattım 7.5 saatte doğdu bebeğim benim özeldi ama doktorum normal deneyelim olmazsa sezeryana döneriz dedi bir ara ümidi kestim olmayacak gibiydi ama çok şükür bitti Allahım sana da hayırlı ve kolay doğumlar nasip etsin
Cigdemtrnn Denizel777 ayy ne güzel dönmüş doktor sizi korkutmuş 28 den sonra döner çoğu bebek. Benimki de dönük ama 40ı bulur dedi doktor sen hiç takılma dönmesi çok güzel bişey yeter ki makat geliş olmasın
fizikcianne Denizel777 28. Haftadan beri doğum pozisyonunda benimki. Doğum pozisyonunda olması kötü bir şey değil ki. Normal doğum yapabileceğinizi gösterir. Kanala girmediği sürece sıkıntı yok