Anneadayiii__ Sabah: 1 dilim ekmek,2 dilim kaşar peyniri, 2 bardak şeftali suyu, çeyrek nektarin Akşam üstü: 1 dilim ekmek,kızarmış biberle yoğurt Akşam: 2 pişi,1 bardak çay
bdenerigokce Anneadayiii__ ekmek çok olmuş, ekmek çok olduğu için doymamışsın çünkü sağlıklı değil. Ekmeği azaltsan iyi olur canım O değilde akşam nasıl pişi yedin üşenmedin mi😂
Pamuk Anneadayiii__ Dilim ekmek mi 3 öğün mü😰😰😰😰 Kim çok yemiş karar ver simdi😂 1 simit 1 poğaça,peynir,zeytin fanta 3 dilim baklava Cips+kola 1bucuk tabak sarma cacık 1 kase ķuruyemis meyve suyu Şeftali armut 😂😂 Böyle yediğim halde 10 kilo verdim hamile kaldigimdan beri bend anlayamiyorum
bdenerigokce Anneadayiii__ 2 bardak şeftali suyu mideni bulandırmadı mı mesela garip öğünler yapmışsın 😂
Cansukapan Anneadayiii__ evet ben çok yemek yiyorum gün içinde çok acıkıyorum sen bunlarla nasıl doyuyosun kız 😅
Deletedmom_112 Pamuk yanlış hatırlamıyorsam siz de gebelik şekeri yok muydu ? Nasıl dengeliyorsunuz baklavaya rağmen korkudan şeftali yiyemeyen ben abartıyo muyum acaba 😂
Zeybal34 Anneadayiii__ valla siz hiç bişi yememişsiniz. Siz beni görseniz yenmeyecek şeyler yiyorum. Sabahın köründe bi insan pirinç pilavı yiyip ayran içer mi? Canım çekiyo napayım. Ayrıca ben doymak bilmiyorum valla 78 kiloyum doğuma kadar 100 kilo olurum sanırsam.😔 doymuyorum ve saçma sapan şeyler çekiyo canım Tatlı yiyorum ardından 5 dk geçmez ekşi acı tuzlu öyle gider yani karmakarışık midem.
Anneadayiii__ Zeybal34 bende kendime yükleniyordum çok yiyorum diye ama hamilelikte canınızın istemesi normal bebiş var çünkü 😍☺️
Zeybal34 Pamuk aynen midem karmaşık tatlıdan tuzluya ekşiden acıya 7 24 ne varsa en geç 1 saat arayla mutfağa gider o dolabı açarım. Gece kalkar acıkırım.😂😂 şuanda mesela açım hâla gidip tatlı yedim üstünede sade soda içtim. Midesizim işte.😂😂😂