mrsyurdanur Hemoroid ve minik kanama var suan anüs bölgesinde yürürken otururken çok acı çekiyorum. Doğuma bir buçuk ay var ve doğumu düşünüyorum nasıl olur diye . Kontrolum önümüzdeki hafta ama acil gitmem gerekir mi bilmiyorum. Yaşayan var mı acaba 😔
Gamze_yildirim mrsyurdanur net birşey de demek istemem tabi ama öncelikle geçmiş olsun benimde aynı sorunum vardı normal doğum yaptım ama doğumdan sonra daha çok şişlik kanamalar oldu yani nerdeyse doğum dikişleriniz geçene kadar kabız olmamaniz lazım 40 güne yakın da nasıl kabız olmazsın oluyor insan hani doktorunuzla konuşun bu durumu normal doğuma çok da zorlamayin ıkınmadan daha beter hale gelebilir ben kremler vs kullandım bı sure sonra geçti tabi doktor ilaç da veriyordu kabız olmamam için şimdi 2. Ye hamileyim hemoroid inşallah tekrarlamaz
bdenerigokce mrsyurdanur hemoroid ne oluyor tam bilmiyorum ama orası yanıyor bazen zonkluyor hatta Kanama olduğu için doktora gittim bi krem verdi ne zaman biraz ağrısa hemen o kremi sürüyorum rahatlıyorum. Tekrarlarsa git dedi kanama oldu ama kendi doktorum normal dedi
mrsyurdanur Gamze_yildirim teşekkür ederim. Umarım tekrarlamaz süzinki de .. benim önceki hamileliğimde de aynı ağrıları çektim ama bunda biraz daha fazla canım yanıyor nefesim kesiliyor bazen diyebilirim . Ilık suyla duş alınca geçici olarak rahatlıyorum ancak genelde çok canım yanıyor ayakta durmakta yürümekte çok zorlanıyorum ne yaparım nasıl yaparım bilmiyorum daha 32 . Haftadayım ..