Seyda5834 Kızlar gebelik şekerim var insülin kullanıyorum dikkatli beslenmeye çalışıyorum ama canım aşırı tatlı istiyor , aynı durumu yaşayan var mı kaçamak yapıyor musunuz ☺️🤦🏻♀️
Omerkazim Seyda5834 benimde gebelik sekerim cikti cnm.19 +3 gunlukken seker yukemesi yapildi.bende insuline basladm.oglen tokluklarim yuksek ciktigi icin sadece oglen vuruyorum insulini.diyet listemde yazanlari yersem daha yuksek cikiyor sekerim.sadece 2 kepce corba ve yogurt yiyorum yada sebze yemegi salata.hic kacamak yapmiyorum.cunku sekerden dolayi bebek ölümleri bile oluyormus gozum baya korktu. Bukezde az yedigim icin bebek beslenemez dedi doktorum. Yersemde cikiyor.bende sasirdim ne yapacagimi
Mavisim3457 Seyda5834 Gerçekten zor bir durum. İkinize de etkiliyor erken doğuma, su fazlalığına sebep olabilir. Tatlı olarak yediğiniz şeylerin yanına yada birlikte yoğurt ta yiyin. Dengelemesi için. Meyve sonrası yada meyveyi yoğurda doğrayıp yiyin kızlar. Allahım sağlık versin inşallah
11-02- Seyda5834 benimde 19. Haftada kanda açlık şekerim yüksek çıkmıştı doktor iki hafta diyet yapacağız sonra tekrar bakacağım dedi ve hergün şeker ölçümü yapıyorm puanlık iyi gidiyor eğer diyetle düzelirse diyete devam düzelmezse insülin başlanacak daha şeker yüklemesi yapmadı herhalde gidince yapacak şuan 21+5 olduk 23 de gideceğim
Seyda5834 11-02- ben 37+2 deyim 34. Haftada çıktı geç olduğu için insülin başladık diyetle toparlarsın merak etme inşallah ☺️
Omerkazim SedaF aslinda benim.ilk acliklarim sikintiydi 102 feln cikiyordu gebelik sekerinden o yuzden suphelenip seker yuklemesini erken yaptik.diyetle cok sukur 80 85 cikiyor .tokluklarimda yemekten 1 saat sonra olcuyorum.120 130 bazende 150 cikiyor.140 alti olmasi gerekiyormus cnm.o yuzden gunde 1 defa insulin basladik.
11-02- Melike_4949 yok gayet güzel tokluk şekeri yemekten en az 2 saat sonra ölçüyorsun başka cihazla karşılaştırdım oda aynı bi yanlışlık yok