Hvnr_kmrr26 Bugün adet olacak gbi karnıma ağrı girip çıkıyor ve karnımda kaya taşıyormuşum gbi oluyor 38+6 dayım bugün sizce yaklaştı mı doğum 🥺
Atak_gulcihan Hvnr_kmrr26 bugün bende yaşadıklarınızı yaşadım ve çatı ağrım da var şuanda 37+6 yım. Geçen hafta cuma kontrole gittiğimde çatı muayenesi olmuştum 2 cm açıklık var dedi doktorum bakalım beklemedeyiz
biryildiz42 Hvnr_kmrr26 aynı durum bende de var bildiğin adet ağrısı belime vuruyor 20 dk bir geliyor 5 dk sürüyor geçiyor sonra yine başlıyor benlm haftam küçük yalancı sancı olabilir mi 34+2
Hvnr_kmrr26 Atak_gulcihan ben çatı muayenesi olmadım da geçen hafta kanala girmemiş demişti acaba kanala mı girmeye çalışıyor anlamadım
feyzanurkadir biryildiz42 belli bir düzeni var mı kontrol et. Yalancı sancıda ağrı düzensiz oluyor çünkü sürekli devam eden adet ağrısı vb gibi
biryildiz42 feyzanurkadir ayağa kalktığım an başlıyor belimden karnıma doğru 20 dk önce oldu geçti şimdi yine ayağa kalktım ağrı belime vurdu bu yalancı sancı mı
feyzanurkadir biryildiz42 gerçek sancının pozisyonlar azalıp artma durumu olmadığını okumuştum yani hangi pozisyonda olursanız olun o ağrı geliyor
biryildiz42 feyzanurkadir karnım bugün hep sert normalde gevşiyor gün içinde ama bugün çok gergin ve bebek olduğundan daha hareketli iki gündür