Gulmasal tani canim normal gazteicilik degil bu yani. Dilanim demesine gore bu gazeteci iste benim sectigim bi cocugun yillik masrafini karsilcaksin felan diyo oardon da neden senin sectgiin bi cocuk dersin ki madem cok iyilik icin yapiyosan bi cicugun bir yillik masrafini karsila dekontunu bana at ya da beraber goturcez felan de sen ne hakla kendi sahsi hesabina yardim adi altinda oara isteyebiliyosun. Dilan bunu kahul etmeyince de kadin delirdi tabi. Ne kadar dogru bilinmez dilanin anlatmasina gore harac vermedim felan demisti buna istinaden boyle düşünüyorum. Ki dilan da aynisini dusunuyo oara vermedi diye bunlar yapiliyo diyo. Ya banu oarlak da bi garip bacim sen yillar once de araban taradi görüntülleri aticam dedin dedin hala ortada bisey yok. Sila dogu goz altina alindigi gece bi de sabaha karsi mi ne dukkani taranmis banu oarlagin. Ya bacim dilanin derdi basindan asmis kardesi sorguda polisler almis etmis ayrica o bi anne dik durmaya da calissiuo cocuklari icin kalkcak bi de bu kadar derdin arasinda seni kursunaticak ya gecsin bu ayaklari bide diyo ki o gece ilk taranma oldugunda mi ne herlade dilan bankyi aramis yapma etme bizi de alcak polisler bimnemne diye aramis madem aradi arama kaydini goster hadi, hadi aradi bi insan ki bu kisi dilan sana ne diye boyle bisey söylesin madem iceri alcaklardi hani alinmadilar, yalan soyledigi o kadar cok cok nelli ki gizunde bi gram korku yok ya sen annesin hangi anne evladi varken korkmaz Allah icin ulan ben evimden cikmam dukkanim kursunlansin gitmem bile. Niye benim cicugum var basima bi is gelir cciugum annesiz kalir. Korkmuyorum sizden diyip diyip duruyo eyvallah korkma da yani bu kadar da korkusuz oldgunu belli etme bari garip yani durumlar cozemedim hic zaten cozmeyi de dusunmuyorum engin gitmis anlasmis sozde ayar oldum ona da zaten o kadar laf yapti o kadar ugrasti gitti bide baristi hey Allahim ya