ressamanne_ Zor tutuyorum kendimi parol içmemek için. Birkaç gündür zaten kasık bel ağrım vardı ama bu akşam özellikle şiddetlendi çok kötüyüm ya böyle belirti normal mi tabi belirtiyse 🥺
ressamanne_ Greenparadise çok kötüyüm gerçekten sanki negatif bir şey gibi hissediyorum ağrı olunca ilk gebeliğimde hiç belirtim yoktu içsem zararı olmaz varsa dimi duramıyorum 🙈
Greenparadise Yok yok doktorlarda zaten sadece parol öneriyor bir şey olmaz hafifletir en azından emin olmadan daha ağır bir şey içme bitki çayıda 😊
Zeyynnpp Aynısı bende de var canım bide tansiyon düşmesi çok fazla oldu bu ay nedendir bilemiyorum bı vitamin falan eksik herhalde hayırlısı diyelim inşallah sizinde belirtidir 🤲
ressamanne_ Zeyynnpp bilmiyorum ya çok farklı bir durumdayım çok ağrım var daha 9 gün var desem erken regl olcam bakalım sonuç ne olacak hayırlısı sizin içinde 🫠
Zeyynnpp ressamanne_ varsada erken de yumurtlama görmüş olabilirsin belki canım 🌸 zaten beklemek ayrı mesele günlerdir ki gecmiyorr 🤦♀️🥲
1prensesannesi__ ressamanne_ surekli adetten 9 gun once boyle agrilarin olmuyosa belirti olabilir cunku adet ile gebelik belirtileri aynidir ama zamanlari farkli olabiliyo kendimden ornek verirsem gecen ay adetten 2 gun once dolgunlasan gogsum bu ay 1 hafta once sertlik hissetmeye basladim daha gunum gelmedi bekliyorum insAllah pozitiftir 😁🥰 sende InşAllah hamilesindir canım 🤲🏻
adatuna Regl ve gebelik belirtileri aynı bu sebeple gebeliğe yormak direkt çok doğru olmaz test yapmadan. Parol da içebilirsiniz gebelik de bile içiliyor
ressamanne_ 1prensesannesi__ hayır ilk kez oluyor zaten bir gebelik geçirdim çocuğum var her hamilelikte farklılık gösteriyor gerçekten. Hayırlısı hepimiz için💜