Goksu_argum_1 Rbytkn evet kan olur genellikle onu biliyorum ama sümüksü olursada alerji deniliyordu bı kaç yerde
Bircan67 Balgam gibi bişey olabilir mi öyle bi rahatsızlıgı varsa balgam söktürücü hastanede ilaç verildimi böyle bişeyler çıkıyor diye biliyorum
Goksu_argum_1 Mavidunyamm normalde süt içen biri değilim hiç içmem ama ev yoğurdu yiyorum yapıyorum da
Minikperi Aynısı bizde de olmuştu. Annenin yediği bir şey dokunduğunda sütten geçince böyle oluyomuş. Hiçbir şey çıkmadı merak etmeyin. Kan vs her türlü testi vermiştik 🌸
MorKelebek54 Goksu_argum_1 bezin bi parcasi olabilir mi acaba 2 aylik bebek zaten ne yiyo sanki emiyo yani. Korkutma kendini kuzum en bi hastsneye git bi goster bezini stma dursun belki ornek alirlar
MelteM2cck Goksu_argum_1 balgama benziyor. Bebekler balgam atamadigi için dışkıyla balgam atarlar. Zaten dışkı rengi de sağlıklı değil. Belli enfeksiyon tarzı rahatsızlığı var bebeğin. Dışkı tahlili yada kan tahlili yaparlar. Korkmayın Allah dermansız dert vermesin çok geçmiş olsun.
MorKelebek54 Goksu_argum_1 insallah onemli bisey degildir kuzum bi gotur bakalim ne dicekler en azindan icin rahatlar
Goksu_argum_1 MorKelebek54 aynen ya goturmesem içimde dert olacak belki önemli biseydir aksatmaya gelmeyen biseydir belkide bişey yoksa bile içim rahatlamış olur
Sevgi1985 Goksu_argum_1 balgam gibi ve uzun oluyordu genelde bağırsak enfeksiyonu teşhisi konmuştu ama alerjik de olabilir o konuda bilgim yok geçmiş olsun Rabbim şifa versin