Yagmurben Kızlar bebeğim bir hafta 10 gün önden gidiyor..normalde son adet tarihime göre 40. Haftada 26 Ekim gözüküyor doğumu… bunu öne çeker mi bu durum ?
sukran0046 Yagmurben benimde oğlumun kafa yapısı iki hafta önde demisti 37 haftalık iken kontrolden 2 gün sonra oğlum dogdu
Delidolu Yagmurben ilk Gebeligimde kiziM 1 Hafta önde Gidiyodu Hiç Bı Sıkıntı Olmadi Tam 40 Haftalıkken Dogdu
Mavi-elif Benim oğlumda hep ultrasonlarda 2 hafta önden gidiyordu 37.haftada 4 kilo doğdu normal doğumdu etkiler diye düşünüyorum doktorumda 38de alırız demişti bekleyemedi oğlum
Mavi-elif busraayksll valla normal yiyip içtim ama kaşar kuruyemiş dedim 😂kolay olmadı tabi yırtığım çok oldu
Wera Yagmurben Evet erken oluyor canım sen ultrasondaki haftasına göre doğum tarihini hesapla sata göre değil
Buse4175 Yagmurben benim de bebeğim 28. hafta da 10 gün önde gidiyordu kilosu 36 haftada düzeldi kendi kilosuna döndü
mahperii Yagmurben benimde öyle önden pek bilgim yok ama normal dogumu zorlastıran bi durum eger son zamana kadar bebek beklerse haliyle kilosu yuksek oluyor ve doktorlar sezeryana alıyor
Minikperi Yagmurben benim kızım 1,5 hafta kadar önden gidiyordu ama 39+5 te normal doğdu. Bilmiyorum etki etti mi ama boyu 50 cm kilosu da 3500 gr doğdu. Yani klasik bebek boyutunda 😅
pnarusluu Yagmurben benim doktorum önden gitmesi birşeyi değiştirmez dedi son adet takvimine göre bak dedi benim 29 Aralık’ta 40 haftam doluyor ama 1 hafta önde gidiyor