AyseEmre Kızlar gren hafta acile gitmiştim rahatsızlanıp bu şekil kayıt geçilmiş hangisi benim haftayla uyumlu acaba bakar mısınız?
Yazmelegi_ AyseEmre ac baş çevresi 31+6 ile uyumlu Fl boydu galiba 29+6 ile uyumlu Ama en baştakini bilmiyorum
Rbytkn AyseEmre bsy sorcam bu detaylari sadece acil doktoru mu yapıyor Normal muayene kontrollerinde böyle detay görebiliyormuyuz ?
AyseEmre Yazmelegi_ adet tarihime göre bugün 31 haftalık olduk bir hafta önde mi oluyor o zaman baş çevresi haftasına göre
AyseEmre Rbytkn yani ben ilk defa acil doktorunda bu şekil gördüm rutin kontrollerimde hiç böyle detaylı girilmemiş normal sadece haftası yazıyor
AyseEmre Melike_02 yo hayır acilde bana doktor hiçbisey demedi bi sıkıntı yok normal görünüyor hersey dedi bugün e nabıza girince gördüm bunu şaşırdım perşembe normal rutin kontrolüm var o zaman sorcam
Bulbulyuvasi Bpd ve ac baş çevresi ile alakalı ölçüm. Flyi uzunluk olarak veriyorlar normalde sen 6 ile çarpıp yaklaşık değerini buluyorsun. 1 hafta geriden veyahut ilerden gitmesi sıkıntı olmuyor için rahat olsun