Birikii 34+5 de doğum yaptım ikizlerime 10 gün küvezde kaldılar. 2350 ve 2180 doğdular 2 hafta sonra 1 yaşındalar inşallah
Elifttk YigitHazal bana sadece dedı 11 haftada gel aspırın başlayalım dedi ılk hamılelıgımde tansıyon ve proteın kaçağı olduğu ıcın sezeryan olmuştum diye
Ozlm_31 YigitHazal 31+6 çift yumurta ikizleri erken doğum riskimiz var insallah 34 35 i bende gorurum
Yzctgb YigitHazal çok güzel maşallah rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bende tek yumurta ikizlerimi bekliyorum 31+4 teyiz dua edin bana da bize de biz de o haftaları görelim 🥰🥰🥰❤️🧿🧿🧿🧿🧿 süreçten beni de haberdar eder misiniz
Yzctgb YigitHazal a birde neden 35. Haftada almayı uygun gördüler ? Aralarındaki kilo farkından dolayı mı ? 🥹
Hsrt80 Rbytkn 15 günde bir gidiyorum artık 29.4 oldum haftalık gidiyorum perinotoloji bizim burda rahat alıyorum o bölüm riksli olduğu için yoğunluk yok istanbuldayim evet yapıyorlar 2bir kan tüm herşeye bakıyorlar şükürler olsun
NurrFatma0 YigitHazal 38+0 da doğum yaptım biri 2150 diğeri 2660 doğdu ikisi de küveze girmedi çok şükür
Azraa33 NurrFatma0 Maaşallah bu haftalarda doğum yapan hiç denk gelmedim bi risk olmasa bile 36 37 de alıyolar
NurrFatma0 Azraa33 doktorumun tavsiyelerine uydum beni dinlersen 38 e kadar gideriz demişti öyle de oldu çok şükür 😊