babylook Armilella Allah korusun böyle düşünme bende seryan olucak eger çok korkuyorsan genel anestezi ile ol ben öyle yapıcam ama sakın ölücem düşüncesiyle girme iyi düşün iyi olsun Sağlıkla al kucağına inşallah 🤲
koalamiyim Armilella kırılmayın lütfen ama yemek yerken ölen insanlar da var, her yerde ölüm riski var. Güzel olacak ve doğum sayesinde bebeğinize kavuşacaksınız böyle düşünün. Zaten ilk ağlama sesini duyduktan sonra insana bi rahatlama geliyor o ilk 5-10 dakikada sakin kalın yeter ☺️
Avril Armilella normal doğumda da var aynı risk 🤷🏻♀️ düşünmemeye çalışın dua edin bol bol sadece doğuma göre değil her zaman var rahmetli Oya Aydoğan boğazına kaçan patates yüzünden vefat etti Böyle düşünürsek yaşayamayız Ben de sezaryan olacağım dua edip Allah’a sığınmaktan başka bir şey gelmez elimden iyi düşünmeye çalışıyorum korksam da
Ressammom Armilella normal doğumda o kadar acıyı çekerken kendimi kasmaktan ve çarpıntı yaşamaktan korkuyorum bende, bu yüzden acısız sakin bir şekilde sezeryan olmanız daha iyi ve güvenli hem çokta kısa bir sürede bitiyor işlem merak etmeyin Allaha sığının dua edin 15-20 dakikada herşey olmuş bitmiş olacaktır 🥰
Armilella babylook spinalle yapıyoruz uyuşmazsa genel anestezi veriyoruz dedi sen karar vermiyosun dedi korkuyorum hayırlısı 😭
caglanurr Armilella spinal ile yaptırman daha iyi hem bebeğini göreceksin hem ameliyat sonrası uyanma vs sorunların olmıcak her ameliyatın riski oluyor o düşünce ile girme ben sezaryen ile doğum yaptım vallahi hiç duymamıştım ölüm riski var diye aklımada gelmedi ne yalan söyleyim allah yardımcın olsun hayırlısıyla kucağına al inşallah
Kdkdndnenne Her ameliyatın riski vardır Bu konuyu zihninizden atın ülkemizde en çok tercih edilen ameliyat şekli ve nadir bir duruma karşı stres yapıyorsunuz Allah yardımcınız olsun sağlıkla alın kucağınıza inşallah
Armilella Kdkdndnenne doğru söylüyosunuz ama insan ister istemez bi panik oluyo çok teşekkür ederim amin inşallah hayırlısıyla kavuşalım
Armilella koalamiyim birde doktor tıtmazsa anestezi direk uyutuyoruz dedi neden epidural yapmıyoda direk uyutuyo
Daisy0000 Armilella Benim tutmadı,bir türlü uyuşmadım,anestezi uzmanı ‘Genele dönmek istemiyoruz,bebeğinde etkilenir,az sabret dedi’ defalarca kez denedi,8.denemede uyuştum çok şükür ki
Ilksen-30 Ona bakarsan normal doğumda da var beynine oksijen gitmeye bilir ıkınırken kalbin durabilir herşeyde risk var bunu sezeryan diye ayırmak yanlış Allah korusun bişeycik olmaz dualarla girince
Fatmanray Ressammom çok yanlış bi düşünce bana göre düşüncesiz sezeryanın sonra fazlasıyla acılı sezaryenin bir sürü riski var heleki sezeryan sonra sezeryanın yapışıklık sezeryan yerinde kayma plasentanın aşağı yerleşmesi annede ciddi kanama yoğun bakıma kadar gitme gibi kimsenşn başına gelmese keşke ama geliyor o yüzden burdakı arkadaşlara söyleyeceğim tek şey isteyerek sezeryan olmayın ha 1 tane bebek istiyorum ben bidaha istemiyorum derseniz anlarım ama 2 ve sonrası tehlikeli
Daisy0000 Ressammom Doğum anı acısız olsa da , sonrasında ilk 3 gün hayatı sorguladım, o kadar canım acıyordu.. Allah herkese sağlıkla ve kolaylıkla doğurmayı nasip etsin ❤️
Elid Armilella hiç öyle düşünme benim aklımdan çıkmamıştı kendi korkumdan tansiyonumu yükselttim ameliyat sırasında hemen genele döndüler :) ki iyi sezeryan olmuşum 3 günlük bebekle pastanede kutlama yapıyordum hemen kalkabildim şimdi hamileyim zorunlu sezeryan olacak diye çok mutluyum 🙂
N-23 Fatmanray canım benim plesenta rahme biraz yapışık mecbur sezeryanla olcam kimse istemez zorla olsun ama nasipten ötesi yol yok mecburen oluyon😞
Feyzabeyoglu Fatmanray normal dogum sonrası da gelişen bir suru sağlık problemi var. O yanlış bu doğru demek pek mantıklı değil o yüzden.
Fatmanray Bende ne kadar rahattım korktuğum gibi bi ameliyat olmadı dedim ama sonra tekrsr hamile kalınca öyle olmadı malesef
TgbHmz Armilella Hiç korkmayın 1 ay önce doğum yaptım spinalle o kadar rahat ki ne oldugunu anlamadan olup bitiyor zaten asla acı yok sadece bazen his olabiliyor ama inanın korkutucu bişey değil zaten anestezi doktoları teknikeri başınızda oluyor sizinle konuşuyorlar hep😊
BirazbundanBirazondan1 Armilella kötü düşünmeyim. Bebeğinizi göreceğiniz ana odaklanın aniden bak bebeğin diyorlar o an dünyanın en güzel bebeğini görüyorsun. Bunu düşünün