cicekseverkadin Kızlar merhaba. 2.bebegimiz olmuyor yaklaşık 2 senedir. İstanbul’da oturuyorum. Devlet hastanesinde aşılama düşünüyoruz süreç hakkında bilgisi olan var mi? İşlem ücreti süresi falan.
Ozeeer cicekseverkadin benimde iki senedir olmuyor ikinci aşılama yaptırdım tutmadi ikinciyi yaptiricaz ücret alınmıyor devlette yaptırırsanız sadece iğneye ücret ödedik
cicekseverkadin Ozeeer süreç nasıl oldu peki kuzum birde ayıptır söylemesi işlem ücreti ne kadar tuttu ilaç falan nerde yaptırdın hangi tahlilleri istediler ? Cok soru sordum biliyorum rapor falan mi çıkardın?
Ozeeer cicekseverkadin işlem ücreti vermedik dediğim gibi Kahramanmaraş tıp fakültesinde yaptırdım genel tahlilleri yapıyorlar eşinden sperm testi istiyorlar biz sadece çatlatma iğnesine para ödedik rapor cikmiyormus bir çocuk olduğu için çocuk olmasa iğneye rapor çıkarıyorlarmis tutmadi maalesef bizimki asistanlar yapmıştı şimdi doçent doktora gidiyorum o yapacakk ikinci aşılamayi
cicekseverkadin Ozeeer ben gecen sefer sorduğumda rapor çıkmayacak hersey parayla kan tahlili falan da demişlerdi devlet hastanesi