Akcabusra937 SemaYldz ben de yuvacıkta oturuyorum :) kaç haftalıksınız? Refakatçi olarak eş kabul edilmiyormuş şehir hastanesinde
iremnur_17 Akcabusra937 bende yuvacıktayım Serdar mahallesinde ☺️ sizin doğum yaklaşmış maşallah 🧿 alışverişi falan tamamladınız mı
meltemguc Merhabalar, konak Hastanesi’nde son zamanlarda şeker yüklemesi yaptıran var mı, ücret bilgisi verebilir misiniz
Mihfa41 Ozge5541 kalan derslerinide tamamlamanı ister muhtemelen benim bitirmemi istemişti 🤭 ziyaret saatlerini söylemişlerdi de unuttum
Ozge5541 Mihfa41 tamamlayamıyorum çünkü ben başvuru formunu doldurduktan 2 gün sonra aradılar beni 23 ekimdeymiş yeni grup o zamana kadar da ben doğurmuş oluyorum 22 Ekim son tarihim o yüzden son derse katıl istersen dedi ona alabilirim dedi bende gelirim dedim keşke daha önce haberim olsaydı burda sizlerden gördüm bende öle başvurdum da aradılar diğerlerini telefonla aramışlar oncesinde öyle katılmışlar çok üzüldüm
Yrnaltnkalp Beyzanrkrkmz valla buralara alıştım ya seviyorum da çok ama kimsem yok yalnızım işte 😂 sen ?
Beyzanrkrkmz Yrnaltnkalp ben hiç alışamadım yaa hiç gezecek bi yer yok çok sakin geldi bana 1 yıl oldu bakalım 😂😂 benimde çevrem yok hiç henüz🥲
Yrnaltnkalp Beyzanrkrkmz yaaa görüşürüz olmazsa bir gün niye olmasın birbirimize arkadaş oluruz ikimizde kimsesiziz 😂😂🌸
Yrnaltnkalp Rojdakaymaz evet cok memnun kalmış ve önermişti bende ilk ona gidecektim ama muayene ücretleri uçmuş 😅