ipeklinaismom Kızlar 12+0 da ikili test için gideceğim özel hastaneye sizce tahmin de bulunur mu öğrenenler varmı bu haftada yada öğrenip de değişenler sonradan
cicekgibii_ ipeklinaismom ben 1 ay once gittim 12 haftalıkken tahminde bulunayimmi dedi kıza benzedigini söyledi şimdi yarn gidicem 16 haftalık ooduk bakalm yarn yazarm 🤗
gamzecgr ipeklinaismom 12+2 de öğrenmiştim ben ikili de bebeğinizin pozisyonu uygunsa doktor emin olma durumuna göre söylüyor değişmeden ziyade doktorun gormesi ile alakalı bizim doktor eminim demişti doğruymus 25 haftaligiz kesin erkek
minikmucizeemaak ipeklinaismom 13+6 da kıza benzetildi, 15+0 da oğlum olacağını öğrendim. Özel takipliyim 🥰
Havvanurrr06 ipeklinaismom valla canim o bebegine bagli bizim pasa 17+3te gosterebildi cinsiyetini anca 🙈🌸
Siyahmilena cicekgibii_ Bende 16 haftalığım haftaya bugün 17 haftalık olacağız randevum var. Doktorlar tahmin etti ama ben söyletmedim net olsum diye çok merak ediyorum belli olursa haber et 🌸🥳🥳
ParodiMom Haftada doktora cinsiyeti sorduğum da bana fırça çekti eli kolu yeni çıktı cinsiyeti belli mi olur diye 🤧🤧 cuma günü kontrol var 16 haftalık oluyoruz bakalım ne diyecek sormaya çekiniyorum valla birde özel hastane
gamzecgr ParodiMom benim doktor 12+2 de pipilerine varana kadar göstermişti bazı doktorlar emin olamayınca söylemekten istemiyor öyle deseymis bari 😂
Eslem2112 ParodiMom yanlış anlamada öyle bir hakkı yok güzel bir dille soyleyebilirdi benim doktorum çok şükür dayım herşeyi en ince ayrıntısına kadar söylüyor ve sadece bana tek deil diğer tüm hastalarına karşı nazik kibar bır doktor
Havvanurrr06 ipeklinaismom bizde catladik inanin beklerken ama bekledigimize de degdi 3 kizdan sonra 4. Erkek olunca sevindik haliyle 🌸 Allah herkese hayirlisini nasip etsinn 🤗🤍
Snm06 ipeklinaismom ben 12+1 de ikili test için gitmiştim hem kontrolüm yaptı hemde cinsiyeti söylemişti hatta bacak arasının ultrason fotoğrafını vermişti 😁😂
melike81_ ipeklinaismom bende yarın gidicem ikili teste 12. Haftamdayım tam😂😂 inşallah tahmin eder özele gidiyorm bende