Livanur22 Kızlar 17 haftalık hamileyim karnımın sağ tarafı ağrıyor hemen hemen bir saat kadar oldu çok şiddetli değil ama rahatsız edici acaba neden olabilir, yarın kontrolüm var
cicekgibii_ Livanur22 bende 16 haftalıgım ikinci gebeliğim oldugu için o agrıyı anlayabiliyorm karın içi yırtılıyo gibi oluyo karın buyudugunden canm o şekldemi farklı bi agrımı
Havvanurrr06 Livanur22 Bu haftalarda cok normall tabi kii .Bebek buyuyor haliyle karnin degisiyor , icerisi genisliyor. Ic karin buyudukce agri yapar. Kafana takma o yuzden 🤍🌸
Parsmommy Livanur22 bende 17+2 bendede oldu dün hem bel hem karın ağrısı ve henüz bebeği hissetmiyorum biraz korkuyorum kontrole kadar iyi mi değil mi tedirginliği var
Fhryhzr Bende 17+5 im geçen günlerde bende de oldu sanırım büyüme atağı geçiriyor bebişler bu günlerde
Livanur22 cicekgibii_ yani karnım sanki aşagı baskı yapar gibi bide sağ tarafta hafif ağrı oldu duş aldım şuan bi tık daha iyi karnımda birden büyüdü ondanda olabilir
Minikperi Livanur22 bende de vardı. Zehirlenmişim sonrasında artıyor biz acile gittik serum aldık. İnşallah sizde öyle değildir