_Tazeanne Arkadaşlar Cemil Taşçıoğlu hastanesinde ikili tarama yapan var mı sonuç kaç günde çıkıyor sonuç riskli çıkıp bebeği sağlıklı olan var mı yaptırmak istemiyorum ama araştırma içerisindeyim bilgisi olanlar yazarsa çok sevinirim
MasalAlparslanMom _Tazeanne Perşembe yaptırmıştım. Pazartesi kan sonuçlarıyla birlikte grafik TE çıktı
Sedefkitir12- _Tazeanne bende yaptırdım canım 1 hafta da çıktı özel de yaptırdım ultrasonda falan bebekte bi sorun gözükmüyor ama ikili testte iki değerim normal çıktı biri yüksek çıktığı için beni perinatoloji doktoruna yönlendirdi
_Tazeanne Sedefkitir12- peki ilk ultrasonda ense kalınlığına burun kemiğine bakıp sonra kan mı alıyorlar yoksa kandan sonra mı ultrasona bakılıyor
Sedefkitir12- _Tazeanne ultrasonda falan gayet güzel dedi doktorum ense kalınlığı falan işte sonra test yaptırdım ikili bilsem yaptırıp kendimi strese sokmazdım burda da bakıyorum çoğunun ki riskli cıkmıs hiçbişey anlamadım yani sonra bana dedi doktorum bişey olduğunu sanmıyorum ultrasonda falan gayet sağlıklı bebeğim testin iki değeri de normal sadece biri yüksek çıktığı için seni doktora yönlendiriyorum dedi
_Tazeanne Sedefkitir12- üzülmeyin ultrasonda güzel çıkmış Rabbim sağlıklı bi şekilde kucağınıza almayı nasip etsin işte bu yüzden yaptırmak istemiyorum bende eşimde çok takıntılıyız hamileliği kötü geçirmek istemiyorum ultrasonda görmek ve detaylı ultrason yeterli benim için
Sedefkitir12- _Tazeanne 2 buçuk yaşında bi kızım bar onda yaptırdım bi sıkıntı olmadı dedim bunda da yaptırim stres yapmıyorum çoğu kişi yazmış riskli çıktı fetal yaptırdım temiz çıktı çoğu kişininkinde risk cıkıyo anlam veremedim