Essss1987 Kızlar 26 haftalık hamileyim aşırı halsizlik,hiç bişe yapmak istemiyorum.sizde de varmı?arada mide bulantılarım yine oluyor.keyifsizim.Bazen geçiyor sizde durumlar nasıl
Ceren12 Essss1987 bende 28.haftaya giricem benimde mide bulantılarım tekrar başladı sürekli uykum geliyor ama iki tane daha küçük çocuğum var dinleniyorum hicbisekilde çok zor geciyor
Bsrslr Essss1987 kan değerlerinize baktirin benim kan hapı d vitamini kullandığım halde dibi görmüş damar yolu takviyesi yapılacak her ikisi de
LavinsMom Essss1987 bende 26+1 mide bulantim sanki geri geliyor . Sabah safra kustum yine uzun zamandir olmuyordu. Bide basim donuyor falan ruh halim degisiyor surekli.
Essss1987 Ceren12 benimde küçük bebeğim var dinlenmek yok oyüzden de çok zorlanıyorum.hele ev işleri hepten moralimi bozuyor
Essss1987 Bsrslr 11 ekimde kontrol üm var bakılacak ama kanım en son düşüktü damardan takviye aldık biraz toparlamıştı
Essss1987 LavinsMom Ruh hali zaten dalgalı onu hiç sorma arada bayılacak gibi oluyorum başmdönmesi de var bende hayırlısyla bi doğursaydık.Daha da zaman var
Bsrslr Essss1987 çok zor bir durum bende öyleyim sizi anlıyorum gerçekten yemenize dikkat edin Rabbım şifa versin