Esraebrarsahin Zeyd_Mom_22 stres sana zarar verir canm ben çizgiyi gördüğüm an dayanamayp hemen acile gidip kan vermiştim😃😃
Zeyd_Mom_22 Esraebrarsahin bende istiyorum daa🙄😅 kime diyorum kii sanki inanmıyor kimse sanıyorlar adet olcam. Canım sende minik nokta kahve rengi bişe gelmişmiydi?
Merve-metin Zeyd_Mom_22 canım tebrik ederim hamilesin silikte olsa çıkmış kan vermeniz yeterli sonrasında doktora kontrole gidebilirsin 🌸🌸🐣
gul-lale1 Zeyd_Mom_22 bence hamilesiniz bu testlerde yanılma görmedim açıkcası🥰ilk 5 dk da çıktıysa var demekdir
Aminealeyna Zeyd_Mom_22 regl sancisi benzeri sancinizin olmasi normal silik cizgi var bence hamilesiniz kan verin ☺️❤️
Zeyd_Mom_22 Aminealeyna yaa öyle mi🥹 şimdi dahada artıyor ağrısı bel ağrısıda var. Bakalım bi kan verseydim😞
Kucukmeleg-bklyrm3480 Farklı marka kullan canım onda da böyle olacak mı yoksa marka yanıltabilir mesela bu marka bana aynı şeyi yaptı sürekli böyle çıktı bıraktım almayı
Aminealeyna Zeyd_Mom_22 digrudur xanim bende bugun 6 haftalik oldum daha yeni gecti o sancilar kizimdada yasamistim sen bi kan ver
Humeyraynk Zeyd_Mom_22 evet canım tekrar et erken dönem testi yaptır ama yapacaksan orda daha net belli olur