Tazehamis44 Doğum sancısın olması için suyun gelmesi mi gerekiyor birde nstde o anlık olan sancılar mı çıkıyor tecrübeli annelerim yardımcı olabilir mi
Tugceinciuak Tazehamis44 arada banada oluyor ama devami gelmiyor ya da sabit bi ağrı seklinde oluyor belim kasıklarım adet sancisi gibi. Ama diyorlarki düzenli sıklasan artan bi sanciymis dogum sancisi
Tazehamis44 Tugceinciuak evet arada adet sancısı gibi geliyor bana da belim de çok ağrıyor sonra geçiyor
Melike_sevgi Tazehamis44 ahahahah gerçekten sancım vardı gittim dedim kesin bana yatış verirler nasıl kıvranıyorum ama nst de hiç bişey çıkmadı iki gün sonra gittim sancı sıfır yani hiçbir sorun yok bi baktık sancı çıkmış 😂😂ama tabi yine yatış için yeterli değildi. 39. Haftam bitti yarın kontrolüm var bir haftadır ne sancı var ne bişey ama artık doğurmak istiyorum o yüzden dua ediyorum inşallah yarın yatış verirler tabi hayırlıysa🥲🥲🥲
Munisen Tazehamis44 ay evet korku mu gerginlik mi neyse var sancı da gidiyor hastane kapısından çıkana kadar turp gibiyiz 😁😁😁😍😍
Tazehamis44 Melike_sevgi peki evde sancı olup nst de çıkmayınca sancı olduğuna da inanmıyorlar değil mi
Melike_sevgi Tazehamis44 yok yok direk doktor dedi sende hiç acı çekmeden anne olayım diyorsun 😂😂dedim ne alaka çektiğim acı işe yarasın diyorum
feyzanurkadir Gerçek sancı bir anda geliyor bıçak saplanır gibi kasılıyor 1 dk kadar sürüp geçiyor.geçtiğinde bişey hissetmiyosun belli düzenli aralıklarla aynı ağrı tekrar giriyor. Sürekli olan bel kasık ağrısı yalancı sancı oluyor yüksek ihtimalle