Gamse19 Merhaba 11. Haftadayım bir anda kaburga göğüs kafesi kısmında ağrı yaşamaya basladım cok zorluyor beni ağlamamak için zor tutuyorum kendimi yaşayan varmı bu haftada normal mi acaba
Kediannesi1 Gamse19 eğer tek taraflı bir ağrıysa yani sadece sağ veya soldaysa bir doktora görünün benimde vardı önemsemedim safrakesemde taş varmış
Sevdeeeee Gamse19 2 gebeliğim çok halsizim, karnım vücuduma sığmıyor gibi en ufak bir şey yesem rahatsız ediyor hem fiziksel hem de dokunuyor. Basıl bitecek diye düşünüyorum. Kafamı kaldıramıyorum
sukran0046 Gamse19 aşırı duygusallık var esime çok düşkün ve kıskanç oldum annesinin yanına otursa küsüyorum trip atıyorum.kalp atışlarım çok hızlandı burun tıkanıklıgı ve nefes darlıgıda var ayrıca
Petekcee Gamse19 bende de inanılmaz kusma ve çarpıntı oluyor kalbim yerinden çıkacak gibi bazen öyle bir geliyor ki anlatamam kusmaya da ne denediysem olmadı
Hyt777 Merhabalar, ben de 11+4 teyim. Aniden hızla gelip geçen kalp çarpıntıları yaşamaya başladım, normalde çok takıntılıyımdır ama şu an her şeye gebelikten deyip geçmeye çalışıyorum stres yapmamak için
Gamse19 Hyt777 Hyt777 evet kalp çarpıntısı bende yaşadım o normal miş doktorumla görüştüm ama dediğin gibi hamilelik de ne zaman ne agrısı yaşanacagı hiç belli olmuyor bende cok telaşlanıyorum ilk oldugu icinde zorlanıyorum
Gamse19 Kediannesi1 hayır tek taraflı değil genel göğüs kafesi kısmında bel kısmıma da vuruyor hatta sırt üst kısımla birlikte
Gamse19 Sevdeeeee bunun için ikinci trimester zamanında geçtiği söyleniyor inşallah sizinkide geçer sağlıcakla alalım inşallah kucagımıza👼🏻
balkizim_06 Bn 11 haftalık hamileyken aşırı bulantı ve kusmam vardı…. 3 ay boyunca ne yersem kustum doktorun verdiği ilaçlar bnde hiçbir işe yaramadı… kişiden kişiye değişiklik gosterebiliyo….. şuan 29 haftalık olduk bebegımle
Mavi-elif Bende 9 haftalığım akşamları mideme bi ağrı giriyor karnım sertleşiyor sıkılaşıyor çok rahatsız oluyorum