blackeagle Günaydın kızlarrr :) size bu durumu anlatmak istedim ben hamile kalmadan önce cok tatlı yiyen biriydim ve cok kilo aldırdı bana bu tatlı sevdam.Sonra hamile kaldım ve tak diye tatlı isteğim azaldı ve deli gibi ekşi ve tuzlu yer oldum ekşi elmaya limon sıkıp yedim turşu suları içtim hala ekşiye düşkünüm hiç azalmadı ve dün 15+2 de kızımın olacağını net bir şekilde ögrendik ye ekşiyi çıkar Ayşeyi demişler o bende tuttu😊😍 şimdi isim arayışına girdik değişik isim önerilerinize açığım💞😊 rabbim herkese bu duyguyu nasip etsin inşallah isteyenin kucağını boş bırakmasın şifa isteyen herkes dualarımdasınız
Duyguvv Bende senin gibi aşırı tatlıcıydım hamile kalmadan önce evde tatlı eksik olmazdı kendim yapardım hamile kaldığım günden yiyemiyorum ve limona tuz döküp yiyorum aşırı ekşi yiyorum cinsiyeti erkek 😁😁 diğer oğlumda hep tatlı yemiştim
blackeagle Duyguvv demek ki belli olmuyor bu isler bunuda tecrübe etmis olduk rabbim hayırlısını versin evladın cinsiyeti farketmez benimde ilk evladım olcak inşallah :)
Esba2019 Bende de tuttu canım bende çok tatlı severdim ama hamile kaldıktan sonra hep ekşi yedim ve Allahın da izniyle kızımız olacak Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah 😍 bizde 15+1 günlüğüz👼🥑
Mustafa1230 Bende çok eksi yedim canım hamileliğim boyunca limonu tuzlar yerdim suan o kadar yemiyorum ama oğlum olcak alakası Yok bence