Ahsen2020 Dun 16. Hafta kontrolüne devlet hastanesine gittim.doktor cinsiyetine erkek dedi. Hatta bu pipisi annesi bak dedi. Bugünde cinsiyetin den emin olmak için özel hastaneye gittim bu doktorda kesin kız dedi. Sizce ben hangisine inanmaliyim
Zararsiz01 Ahsen2020 dün cinsiyeti öğrendim devlet hastanesinde kesin erkek dedi ama böyle postlar gördükçe acaba diyorum. Detaylıyı bekleyeceksiniz sanırım 🤷🏻♀️ ya da farklı bir doktora daha gidin
Cana_ Ahsen2020 devlet hastanesinin monitörü nasıldı acaba cihazı çünkü özelin gayet donanımlı belki kordonu karıştırmıştır devlette
8mucizem8 Ahsen2020 erkeğin karıştırılma ihtimali bir nebze var kordon karıştırma vs falan ama kız için aynı şeyi söyleyemicem çünkü 12 haftalıkken doktor tahminen bile olsa bana kız demişti şuan 31+4 haftalık gebeyim ve hala kız bence yanılma payı vardır cinsiyetin kız olma ihtimali daha yüksek gibi geldi bana ama biraz daha beklemelisin bakalım sağlıkla gelsin 🩷💙
Semm55 Ahsen2020 Bazen kordonu görüp erkek sananlar olabiliyor bence bi kez daha gidin kendiniz görün veya detaylı ultrason da herşey açık gözüküyor
Ahsen2020 Banada devlet hastanesindeki kesin erkek dedi. Bende emin olmak için birde özele gittim bir gün sonra ordakide kesin kız dedi
Ahsen2020 Melis_tugba. Bir kızım var. Saglikla birde oğlum olacağını duyunca dikkat etmedim heyecandan
Cana_ Ahsen2020 kız dediklerinde kesin oluyor hemen hemen ama erkek denilince kordonla karıştırabiliyorlr cnm sağlıklı olsunlarda sağ Salim kucağımıza alalımda pek önemli değil gerisi anlıyorumseni ama bndede 3 kız var bu hamileliğim bir oğlum olsun istiyorum ama bakalım hayırlısı inşallah 🙏