bambiriver11 Beyzanury1234 yani şunu anlıyorum ki , hepimiz çok güzeliz taş gibiyiz oh canımıza değsin ♥️
Kediannesi1 Gule1- 1.60 a 60 kiloydum 60 a da tüp bebek sürecinde ilaçlardan çıkmıştım ödem yapmıştım sonra ödemim indi şu an 29 hafta biri 30 hafta biri 63 kiloyum
Haz28 Kamila992 :(( nasıl verdiniz benimde vermem lazım 6 haftadayım ama canım sürekli birşeyler çekiyor 🥺🥺🥺
Kamila992 Haz28 ilk 3 ayda çok fazla mide bulantım vardı ve yediğim şeylerde sebze ve az da olsa protein ağırlıkları şuan 20+5 teyim hala kilo almadım göbüşüm çıkıyor yavaş yavaş şuan da mide bulantım yok canım ne isterse yiyorum ama azar azar
Baby_01 bambiriver11 biraz hızlı gitmişsiniz ama bundan sonra dikkat ederek minimuma indirebilirsiniz 38+2 haftalık hamileyim 48 kiloydum şuan 60 kiloyum 12 kilo ile bitirmiş oldum çarşamba da doğumum var
Mervemerve45 Ben hamilelikte 21 kilo aldım şu an bebisim 1 aylık oldu 11 kilo gitti ve deli gibi yememe rağmen emzirmek zayıflatiyor
Canookii bambiriver11 biraz fazla almışsın gibi son aylarda daha fazla alınıyormuş ya dikkat et bence😊
aysenur30a bambiriver11 bende 48 ile hamile kaldım 62-63 arasıyım. Haftadayım. 15 kilo almışım doktor kızdı çok diye ☹️
Ylzyldrm Selamm ben hamile oldugumu ögrendiğimde 52 kiloydum şuan 17+3 deyim kilom 60 😀 bana ilk 3ay mide bulantısı ve kusmadan dolayı kilo alamazsın demişlerdi allaha şükür ne midem bulanıyor nede kusma olmuyor 🫠