Ferda_1895 Merhabalar 8 haftalık hamileyim bugün doktor düşük tehlikem olduğunu söyledi ve progestan verdi ama nasıl kullanacağımı söylemedi nasıl yapabilirim
hsrtt_ Ferda_1895 vajinal yoldan kullanabilirsiniz daha etkili oluyor ve ağızdan alınana göre yan etkisi daha az.🌸Geçmiş olsun.
sln23 Ferda_1895 merhabalar ben fitil olarak kullanıyorum sabah akşam hap olarak kullanınca baş dönmesi halsizlik yapıyormuş
MerveKaya38 Ferda_1895 ben fitil olarak alıyorum doktorum hap olarak alırsan halsızlik baş dönmesi yapar fitil olrak al demişti .
Iremkoko Ferda_1895 fitil olarak kullanırsan yan etkisini görmezsin yani hem yutabilirsin hem vajinal fitil olarak kullanabilirsin ama bence kesinlikle fitil şeklinde kullan
N-23 Canım ben 4 ay fitil olarak kullandım yan etkisi olmadı ama bugün agızdan alcan ddi korkuyorum valla yan etkileri çok , sana hangisini önerdiyse ona göre al
Sabis1605 Ağızdan almanın ne gibi bir yan etkisi var bende 8 aydır ağızdan alıyorum hemde sabah akşam hiç bi etki görmedim
N-23 Sabis1605 diyolar baş dönmesi çok yapıyor, mide bulantısı fln ama bende bugün agızdan aldım inşallah yan etki olmaz
mervemurat16 Ferda_1895 vajinal veya ağızdan alabilirsiniz ama ağızdan alınca yan etkisi çok oluyor vajinal en iyisi ben akşamları kullanıyordum doktorum o şekilde yazmıştı fitili attıktan sonra uzanın ve 5-10 dk bekleyin hemen kalkarsanız fitil geri atıyor kendini beklerseniz zaten açılıyor içinizde vücut ihtiyacı olanı alıyor kalanı idrar yolu ile atılıyor beyaz beyaz topcuklar görebilirsiniz idrarda akıntıda artma olur normaldir.vajinadan almadan önce biraz ıslatmanızı öneririm kuruyken çok acıtıyor fitil gevşeyin ki girişi kolay olsun
Ferda_1895 Bidamla hiç bilmiyorum inanki bugün öğrendim bende hani bi sebep gösterilmedi gecen hafta öğrendim ben hamile olduğumu ama hamile olduğumu bilmeden ev taşıdım ağır kaldırdım bunların etkisi olabilir diye düşünüyorum
Beyzab95 Ferda_1895 ben fitil kullanıyorum normalde ama lekelenme vs olunca doktorum kesinlikle ağızdan al fitil şeklinde kullanma enfeksiyon yapar lekelenme bitince devam edersin fitil olarak dedi uyku yapıyor birazcık ağızdan başka yan etkisi yok o da bir süre sonra yapmıyor alışıyor vücut fitil olarak kullanınca inanılmaz akıntı yapıyor beni çok rahatsız ediyordu
kubbb61 Ferda_1895 ne demek nasıl kullanacağını söylemedi nasıl doktor o kimisi günde 2 kez kullanıyor ben mesela günde 3 kes kullanıyorum vajinadan kullan senin midem hassas bile dedi benim doktorum
Ferda_1895 kubbb61 kendi doktorum olmadığı için başka bi doktora girmek zorunda kaldım oda biraz ilgilisiz ve umursamazdı şansıma haftaya kendi doktoruma gidicem yine danışıcam tabiki
Bidamla Ferda_1895 acaba düşğk tehlikeaini düzensiz beta dan mı söyledi bana da beta değerlerimden dolayı öyle dediler de o yüzden sizin durumu anlamaya çalışıyorum kbakmayın 🙁
Ferda_1895 Bidamla bende inanın bilmiyorum haftaya kendi doktoruma sorup daha net bilgi alıcam sizi de bilgilendiririm tabikii