gzdeylcn KIZLAR 37+2 yiz yalancı sancı dedi doktor alttan muayene etti açılma yok dedi bebek doğum kanalında ne yapmam lazım açılmam olması için hurma yiyorum pilates yapıyorum doktor sancılarım artarsa gel dedi nst den anlayanınız var mı
Canseel13 gzdeylcn aynıyım canım sancım bugün 110 larda çıktı açılmam 2cm duruyor 1 haftadır bekliyorum
-Canser- gzdeylcn birde daha rahat doğum için lütfen suqat yapın ben pazartesi günü erken doğum yaptım suqat çok etkili rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Melek-Gundogdu -Canser- Aynı haftalarda hamile kalmışık hangi sıklıkta sukuat yapıyordunuz acaba. Birde dogumunuz nasıl gelişti özel değilse tabi
pandasever -Canser- bende bugün 33 haftalık doğum yaptım sütünüzün gelmesi için neler yaptınız nssil.geldi. özel değilse
-Canser- Melek-Gundogdu 29 haftalıkken de erken doğum riskim vardı 33 haftada belim ağrıyordu hastaneye gittik acile birşey yok dediler ama Doğumhaneye de muayene olun dediler gittim ki açılmam varmış 3 gün hastanede yattım 3.günün sonunda doğum yaptım Benim doğumum biraz zor geçti ilk çocuk diye bu aslında kişiden kişiye de değişiklik gösterebilir o yüzden kimseden doğum hikayesi dinlemeyin derim ben öyle yaptım çünkü
pandasever -Canser- bebeğim küvezde ve entübe. Akciğerinde tüp takılı şuan doğumdan sonra pnömatoraks geçirmis. Sizin bebeğiniz durumu nasıl..Allah’ım tüm hastalara bebeklere şifa versin. Yavrusuna kavuşmaya bekleyen annelere sabır versin
Melek-Gundogdu -Canser- Rabbim sağlıkla sihhatle tez zamanda kucağına almayı nasip etsin inşallah erken doğum riskinden dolayı erken doğum olmuş demek. Ben direk sukuat tetikledi sanmıştım. Rabbim bir avazda kurtarmış masallahh. Rabbim bizleride sağlıkla kurtarsın.
pandasever -Canser- Allah’ım tez zamanda kucaklarimizaaa almayı nasip etsin biz ve tüm anneler inşallah