baharayazz Kızlar 21+4 haftalık hamileyim . Bebeğim son 2 haftadır çok hareketliydi özellikle bundan 2 gün öncesine kadar sabahları ve geceleri hiç durmuyordu hareketleri dışarıdan çok net gözükür haldeydi . Ta ki düne kadar dün sabah 1 2 kere hareketi oldu o da çok hafif birkaç hareket hatta tam bebek hareketi mi kestiremedim bile gecede aynı şekilde bu sabah oldu yine bekliyorum . Sizce normal mi içimde korku var . İnternette 21. Haftada bebek her gün hareket etmez yazıyor ama aranızda bu durumu yaşayan var mı yardımcı olur misiniz
Aylnn baharayazz banada oldu canım p haftalarda hatta 25ve 26.haftalarda da oldu naptıysam hareket etmezdi sonra düzeldi suan 28+3 üm hareketleri düzenli endişelenme bikaç hareketi varsa sorun yok
Alyatospik baharayazz korkma kuzum bebeklerin belli zamanlarda daha hareketli daha aktif olurlar bende de olmuştu o haftalarda ❤️❤️
Alyatospik baharayazz birde internette herşey doğru değil ben 15 haftallıkken ufak ufak hissetim hareketini tabi herkesin farklıdır
deletedmom6295 baharayazz hemen her hanile yaşamıştır bu durumu. yukarı doğru çıktığı ve henüz 300-400 gram olduğu için zaman zaman hissedememe durumu oluyor.
baharayazz Aylnn dün birkaç defa hissettim gibi ama önceden çok net belli olurdu hareketi o yüzden tam kestiremedim acaba bebek hareketi mi diye insallah kısa sürede hsreket ederde rahatlarım sagol bu arada canım :)
baharayazz Alyatospik inşallh öyledir canım çok sagol benim ki baya hareketliydi dün tık yoktu hareketini birkaç defa hisseder gibi oldum ama emin olamadım insallah kısa sürede hareket ederde rahatlarım 😊
sbusra baharayazz bende şimdi sizinle aynı haftalardayim postunuzu görünce yazayım dedim benim bebeğime çok hareketliydi ama iki gündür hareketleri çok az geçici mi?
sbusra baharayazz bende şimdi sizinle aynı haftalardayim postunuzu görünce yazayım dedim benim bebeğime çok hareketliydi ama iki gündür hareketleri çok az geçici mi?