Gunseli27 Ben de çok korktuğum için sezeryan diye diye adamın başını yedim. İnat etti normal yaptı yukarda da anlattığım gibi. Burda herkes sancilarim çok zordu. Şu kadar dikisim var; ama bebeğimi kucağıma alınca herşey geride kaldı diyorlardı inanmıyodum. Haklilarmis. Suni sancim çok çok zordu. Korkutmak istemem sizi ama 11.30'dan 14.00e kadar hiçbir şey hissetmedim. Asıl sancı 14.00'ten sonraymis. 15.30a kadar dokuz dogurdum diyebilirim. Çok canım yandı. Yılmaz Bey ebeye prenses olsun demiş. Adam dayanamayacagimı tahmin etmiş.🤣 Ebe anlattı kabul ettim hemen. Ondan sonra çok çok rahat geçti. 1 saatte tüm acilmalar hızlandı. 3 cmken yapıldı 10 cmle doğuma girdim. 1 saatte 7 cm açıklık olmuş. Doğum anında çok zorlandim ebe baskı uyguladığı için göğüs kafesim hala aciyor. Ama bu baskı sadece normale has değil inanki. Geçen yıl arkadaşım doğum yaptı. Dr.Yılmaz Bey'di. Sezeryan olmasına rağmen çocuk yukarda olduğu için ona da baskı uygulandı ve oda bu göğüs agrisini çekti. Çocukla alakalı bı durum bu baskı. İnş.seninki baskı olmadan gerçekleşir. Ben de bu ağrı olduğu için yatamıyorum. Yatsam diğer tarafima donemiyorum. Çocuğumu beşiğinden alıp yatiramiyorum bı başkasının vermesi gerekiyor. Ama tekrar ediyorum bu normale has değil. Sezeryan olup yine bu baskıyı gören çok çok fazla. Ve cekecegimiz en fazla 10,15 gün. Kalıcı bir ağrısı olmuyor. Ve onu kucağına alınca çektiğim tüm sıkıntıya degermis diyorsun. Ki eve geldiğinizde özellikle gerçekten iyi ki normal diyorsunuz 😊