Hazall23 Kullanmayan var mı acaba ? Doktoruma ilk kontrolüm 5 hafta 4 gün olduğunda olacak. Fakat telefondan da konuştuğumuzda folik asit kullanmam ile ilgili birşey söylemedi. Ne yapmam gerekiyor arkadaşlar
Bebekkkk Hazall23 hamile kalmadan başlatılıyor 12 haftaya kadar kullanılıyor kendin eczaneden akıp kullanilirsin
Kahverengi Hazall23 şuan alip başlayın bence folik asit çok önemli zaten devamli değil genelde ilk 3 ay kullanıyorsunuz 😊
_Hulya7106 Hazall23 ben hamile kalmadan 2 ay önce başladım kullanmaya hemen kullanmaya başlamalısın 13. Haftaya kadar
Bimiyendis Daha hamileliğe başlamadan kullandırtıyorlar bacım. Solgar ın folik asitşni al kullanmaya başla, en iyisi o. Zaten devlet ödemiyor her türlü parayla lacaksın. Tek kutu yetiyor, çok da pahalı değil
caglayaman Hamilelik başlamadan kullanmadım ben Benim ki şöyle oldu ben şüphelendim hastaneye gittiğimde 1 aylıktı o gün verdi başladım onun öncesinde belirtim olmadığı için anlamamıştım ama şuan tam zamanı vermesinin
Gamzecanpolat Hazall23 eğer planlı bir gebelikse önceden başlatılıyor ama sürpriz gebelikse kontrolde doktorunuz mutlaka verir folik asit bana pregna vermişti geç değil 5. Haftada verdi yeni öğrendiğimizde